Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Kasaške dirke in blagoslov konj

Za vas piše:
K. C.
Objava: 15. 12. 2014 / 12:50
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:21
Ustavi predvajanje Nalaganje

Kasaške dirke in blagoslov konj

Kasaška centrala Slovenije in Kasaški kljub Stožice Ljubljana ob godu sv. Štefana, zavetnika konj, organizirata velike kasaške dirke in blagoslov konj.

Fotografija je simbolična. Foto: Andrej Praznik

Kasaška centrala Slovenije in Kasaški kljub Stožice Ljubljana v petek, 26. decembra 2014, na državni praznik Dan samostojnosti in enotnosti ter ob godu sv. Štefana, zavetnika konj, organizirata velike kasaške dirke in blagoslov konj, ki ga bo opravil ljubljanski pomožni škof g. Anton Jamnik. Dogodek bo na hipodromu Stožice.

Na prireditvi, na kateri želi Kasaški centrala Slovenije s prostim vstopom promovirati kasaški šport, konjeništvo samo in pomen konjereje v Sloveniji, se bo okrog 60 kasačev pomerilo v dirkah, še približno 250 konj pa bo prišlo po blagoslov. Vabljeni vsi lastniki konj, da tudi sami privedete svojega konjička. Vsak lastnik konja bo prejel simbolično darilo.

Predstavile se bodo različne pasme konj, konjeniki in konjeniški klubi, še dodatno pa bo ponudba razširjena s stojnicami suhe robe, medenih izdelkov in izdelkov drugih domačih obrti.


Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh