Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Katoliška šola pozdravila Ulo Ložar

Za vas piše:
Katja Cingerle
Objava: 11. 11. 2014 / 12:05
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:19
Ustavi predvajanje Nalaganje

Katoliška šola pozdravila Ulo Ložar

Le še nekaj dni nas loči od prvega nastopa slovenske predstavnice na Pesmi Evrovizije za otroke.

Le še nekaj dni nas loči od prvega nastopa slovenske predstavnice na Pesmi Evrovizije za otroke 2014 (Junior Eurovision Song Contest 2014). Slovenijo bo letos prvič zastopala Ula Ložar, ki je že odpotovala na Malto, kjer so jo sprejeli učenke katoliške osnovne šole na Zejtunu, kjer so nad 12-letno Ljubljančanko navdušeni zaradi njene preprostosti in komunikativnosti. Med domačini ima tako že nekaj oboževalcev.

Simpatična Ula je navdušila učenke na katoliški šoli na Malti.
Foto: Žiga Culiberg

Učenke so jo sprejele s kratkim kulturnim programom. Nato pa je svojo skladbo Nisi sam/Your Light, s katero bo nastopila na Evroviziji za otroke, predstavila Ula. Dekleta je razveselila tudi z avtogrami. Srečala pa se je tudi z lansko zmagovalko, 11-letno Gaio Cauchi, ki ji je slovenska pesem zelo všeč. »Njena skladba je ena mojih najljubših zaradi Ulinega načina petja. Čuti glasbo in pesem, hkrati pa je prijetno dekle. Takšnih ljudi ne srečaš pogosto,« je dejala Gaia. Lani je v Kijevu s pesmijo The Start.




Ula Ložar je svojo skladbo premierno predstavila v začetku prejšnjega meseca v oddaji Nedeljsko popoldne z Ulo. Pri pesmi je sodelovala kot soavtorica glasbe, poleg Raaya in Marjetke Vovk. Besedilo pesmi pa so napisali Erika Mager, Lucienne Lončina in Raay. Za pesem so posneli tudi videospot.

Več o tem pa si preberite v naslednji, 46. številki Kažipota.


Pri glasbi pesmi Nisi sam/Your Light je sodelovala tudi Ula. Foto: Arhiv RTV Slovenija

Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh