Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Kdo nam je v resnici ukradel državo?

Za vas piše:
B. Š.
Objava: 23. 01. 2013 / 08:59
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:11
Ustavi predvajanje Nalaganje

Kdo nam je v resnici ukradel državo?

Zbor za republiko danes ob 17. uri v dvorani Zavoda Antona Martina Slomška v Mariboru prireja javno tribuno, ki se bo dotaknila perečih vprašanj slovenskega družbeno-političnega »tukaj in zdaj«, ki je predvsem v znamenju poskusov odstraniti sedanjega predsednika vlade.

»Kdo nam je v resnici ukradel državo?« je naslov današnje javne tribune, ki jo ob 17. uri v dvorani Zavoda Antona Martina Slomška (Vrbanska cesta 30) v Mariboru prireja Zbor za republiko.

Tribuna je še eden v vrsti odmevov na poročilo Komisije za preprečevanje korupcije, ki ga kritični opazovalci vidijo kot še enega izmed dokazov, da so v slovenskem političnem prostoru »za odstranitev Janeza Janše spet dovoljena vsa sredstva«, kot so v vabilo na nocojšnjo tribuno zapisali prireditelji.

Gostje tribune bodo dr. Matej Lahovnik, prof. na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, dr. Ivan Štuhec, prof. na Teološki fakulteti v Ljubljani/Mariboru, in mag. Bernard Brščič, ekonomist. Moderatorja dr. Alenka Šverc in dr. Aleš Maver bosta z gosti iskala odgovore na številna vprašanja, med katerimi so, kot napovedujejo prireditelji, tudi:

• Zakaj še nimamo pravne in pravične države?
• Kdo in kako nam je ukradel državo?
• Je Komisija za preprečevanje korupcije izvor in orodje umazane politične korupcije?
• Je na pohodu levi fašizem?

Kupi v trgovini

Vstopi v sveto pismo
Sveto pismo
27,50€
Nalaganje
Nazaj na vrh