Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

»Kdor ljubi Boga, mu vse pripomore k dobremu!«

Za vas piše:
Boštjan Debevec
Objava: 06. 09. 2023 / 08:18
Čas branja: 4 minute
Nazadnje Posodobljeno: 06.09.2023 / 10:01
»Kdor ljubi Boga, mu vse pripomore k dobremu!«
FOTO: Tatjana Splichal

»Kdor ljubi Boga, mu vse pripomore k dobremu!«

V Božjem načrtu je kar nekaj takih odločitev, ki si jih človek ne bi želel, da se zgodijo. Pa se! Ena takih stvari je smrt bližnje ljubljene osebe.

Z vami delim svojo zgodbo ljubezni, ki je v Božji bližini postala sveta, da bi še kdo začutil, kako je Bog v človeka položil življenje, ne smrt. Ko okusiš fizično smrt od blizu, ko ti umre nekdo, ki ga imaš rad, dobi tvoje življenje pravi smisel.

Pred trinajstimi leti mi je umrl mož. Imel je neozdravljivo bolezen, ki je bil odkrita skoraj v zadnjem stadiju bolezni, tri leta pred smrtjo. Takrat še ni bilo učinkovitega zdravila. Zdravil se je z zdravili, ki so dajala 40-odstotno upanje ozdravitve ali še manj. Dve leti po njegovi smrti so odkrili zdravilo, ki uspešno pozdravi bolezen. A očitno smo vsi potrebovali izkušnjo neozdravljive bolezni, ki nas je kot družino zelo povezala. Z možem in otroki smo se veliko pogovarjali, čutili drug z drugim, delili stiske in dvome, globine srca in duše. Moj mož je znal brezpogojno ljubiti. »Ljubiti pomeni tvegati bolečino,« pravi Patrick O´Malley. Prava Ljubezen je šla na križ, se darovala, umrla in vstala. Brez te ljubezni ne gre, ker s...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh