Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Klobasa iz skute

Za vas piše:
s. Bernarda Gostečnik
Objava: 04. 01. 2024 / 10:35
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 04.01.2024 / 12:54
Klobasa iz skute
FOTO: S. Bernarda Gostečnik

Klobasa iz skute

V posodi umešaj maslo, postopoma dodajaj rumenjake in pretlačeno skuto. Soli. Iz beljakov napravi trd sneg in ga rahlo vmešaj z zdrobom v zmes. Testo naj počiva eno uro, da se zdrob napoji. Testo daj na vlažen, z drobtinami potresen prtiček ali v prozorno folijo, rahlo ga zvij in zavitega v prtič ali folijo za živila v slanem kropu ali v sopari počasi kuhaj 40 minut.

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh