Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Košarkarski trener o kraljevi družini: »Mislite Jezusa, Marijo in Jožefa?«

Janez Porenta
Za vas piše:
Janez Porenta
Objava: 07. 12. 2022 / 08:02
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 07.12.2022 / 08:19
Ustavi predvajanje Nalaganje
Košarkarski trener o kraljevi družini: »Mislite Jezusa, Marijo in Jožefa?«
Trener moštva Boston Celtics Joe Mazzulla pozna le eno kraljevo družino. FOTO: ESPN

Košarkarski trener o kraljevi družini: »Mislite Jezusa, Marijo in Jožefa?«

Dvoboj elitne košarkarske lige NBA med moštvoma Boston Celtics in Miami Heat je bil še elitnejši zaradi prominentnih gostov na tribuni.

Na posebnem navijaškem mestu sta bila namreč princ William in Kate Middleton, ki sta v okviru njune prve kraljeve turneje kot valižanska princ in princesa obiskala Boston. Njuna prisotnost je gostitelje očitno spodbudila in podžgala, saj bili boljši od tekmecev iz Miamija s 134:121.

Mazzulla: Poznam le eno kraljevo družino

Vendar pa je po tekmi evforijo zadušil začasni trener Bostona Joe Mazzulla, ki ga je na novinarski konferenci predstavnica sedme sile povprašala o kraljevi družini med občinstvom. »Kraljeva družina? Mislite Jezusa, Marijo in Jožefa? Poznam samo eno kraljevo družino. O tej na tribunah ne vem veliko,« je odvrnil Mazzulla.

Veren katoličan, mož in oče dveh otrok

Komaj 34-letni trener Joe Mazzulla je sicer veren katoličan, mož in oče dveh otrok. Spletni portal KevinMC Sports je navedel besede njegovih prijateljev, da je Mazzulla »človek vere, ki šteje duhovnike med svoje najbližje zaupnike«.

Delovna morala in spoštljivo ravnanje z vsemi ljudmi

»Moj pokojni oče bi bil ponosen. Po njegovi smrti se mi zdi najpomembneje, da lahko nadaljujem njegovo dediščino oziroma vse, kar je naučil našo družino. Zlasti delovno moralo in spoštljivo ravnanje z vsemi ljudmi,« se je očetu zahvalil Joe Mazzulla.

Kupi v trgovini

Športopedija
Za otroke
25,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh