Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Kristjanka zmagala na avstralskem »The Voice«

Mojca Masterl Štefanič
Za vas piše:
Mojca Masterl Štefanič
Objava: 06. 10. 2021 / 11:02
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 06.10.2021 / 11:08
Ustavi predvajanje Nalaganje
Kristjanka zmagala na avstralskem »The Voice«
Bella Taylor Smith FOTO: Youtube/The Voice Australia

Kristjanka zmagala na avstralskem »The Voice«

Na avstralskem pevskem tekmovanju v oddaji »The Voice« je s pesmijo »The Prayer« italijanskega tenorista Andree Bocellija zmagala dejavna kristjanka Bella Taylor Smith, ki pripada tamkajšnji Evangeličanski cerkvi.

23-letnica je Bocellijevo pesem zapela v duetu s svojim učiteljem petja Guyem Sebastianom, po zmagi pa se je razveselila nagrade v višini 100.000 avstralskih dolarjev (62.000 evrov) in pogodbe za snemanje lastnega albuma, poroča nemška katoliška agencija KNA.

Smithova je članica pevske skupine avstralske cerkve Hillsong v Sydneyu in ji je pogosto mogoče prisluhniti v neposrednih prenosih njihovih bogoslužij. Isti cerkvi pripada tudi Guy Sebastian.

Krščanska naveza Smithove in Sebastiana je izzvala številne kritike na družbenih omrežjih.

Krščanska naveza Smithove in Sebastiana je izzvala številne kritike na družbenih omrežjih. Eden od kritikov je obtožil omenjeno cerkev, da poskuša z nastopom svojih pevcev v pevski oddaji pridobiti dodatne obiskovalce svojih bogoslužij. Drugim gledalcem pa se ni zdelo nič sporno, ko je zmagovalka tudi na pevskem odru izpovedala svojo vero. 

»Ni pomembno, kateri veri pripada. Bella je bila neverjetna. Zasluženo je zmagala na tem tekmovanju,« je na družbenem omrežju Facebook zapisal eden od uporabnikov.

Cerkev Hillsong je bila ustanovljena leta 1983 v Sydneyu. Danes deluje v 30 državah po vsem svetu. Njenih bogoslužij se vsak teden udeleži okoli 150.000 ljudi.

Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh