Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Kvaliteta življenja tudi v družinah z več otroki

Objava: 04. 03. 2005 / 13:11
Oznake: Družba
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:06
Ustavi predvajanje Nalaganje

Kvaliteta življenja tudi v družinah z več otroki

Ustanova Anin sklad je za materinski dan v letu 2004 izpeljala akcijo zbiranja sredstev za nakup športnih copat za otroke iz družin Aninega sklada. Bili smo zelo uspešni, saj so jih dobili vsi otroci pa tudi nekateri starši.

Ustanova Anin sklad je za materinski dan v letu 2004 izpeljala akcijo zbiranja sredstev za nakup športnih copat (»superg«) za otroke iz družin Aninega sklada. Bili smo zelo uspešni, saj so jih dobili vsi otroci pa tudi nekateri starši.

Za letošnje srečanje ob materinskem dnevu, ki smo ga zaradi zgodnje velike noči prestavili na 23. april, smo si zadali, da lansko akcijo nadgradimo in nadaljujemo v športnem duhu. Akcijo »izboljšajmo kvaliteto življenja v družinah z več otroki« smo poimenovali tako zato, ker bi radi za te otroke priskrbeli igrače in igrala, s katerimi se lahko igra več otrok hkrati ali celo vsa družina. To so različne žoge, badminton, šah, človek ne jezi se, koši za košarko itd. Najbrž ni treba posebej poudarjati, da veliko družin živi v tako skromnih razmerah, da starši še pomislijo ne, da bi otrokom kupili igrače in igrala. Ker verjamemo, da ste pripravljeni pomagati našim otrokom, da bodo lahko brcali svojo žogo doma, zaigrali badminton ali sezidali grad, vas vabimo, da se nam v tej dobrodelni akciji pridružite.

Kako? Svoj dar lahko nakažete na Ustanovo Anin sklad, Poljanska c. 6, TR: 24201-9004148846, sklic 234; morda poznate sponzorja, ki bo pripravljen »kaj več primakniti«, ali poiščete športno trgovino, ki bo pripravljena kaj podariti ali po ugodni ceni prodati.

Zbrano bomo uporabili izključno za nabavo športnih pripomočkov in razdelili jih bomo na srečanju družin Aninega sklada ob praznovanju materinskega dne 23. aprila 2005 v Šentjakobu ob Savi. Dogodek obdarovanja bo kot vsako leto medijsko predstavljen.

Kupi v trgovini

Novo
1945: Dnevnik mojega križevega pota
Zgodovina
29,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh