Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Le še nekaj dni ...

Za vas piše:
K. C.
Objava: 25. 08. 2017 / 12:48
Oznake: Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:37
Ustavi predvajanje Nalaganje
Le še nekaj dni ...

Le še nekaj dni ...

Nagradni natečaj za literarno nagrado svetlobnica traja do 31. avgusta.
Založba Družina je že tretje leto zapored razpisala nagradni natečaj za literarno nagrado svetlobnica, s katero želi spodbuditi izvirno slovensko leposlovje. Čas za oddajo neobjavljenih romanov pa se počasi izteka.

Rokopise, podpisane s šifro (pravo ime, naslov stalnega bivališča, naslov e-pošte in številka mobilnega telefona naj bodo zapisani v priloženi in s šifro označeni zaprti kuverti), pošljite v šestih izvodih do 31. avgusta 2017 na Knjižno uredništvo založbe Družina, Krekov trg 1, Ljubljana, s pripisom »nagrada svetlobnica«. Rokopisi naj bodo natiskani na papirju v formatu A4, s pisavo Times New Roman, velikostjo črk 12 in z razmikom 1,5 vrstice. Upoštevana bodo samo neobjavljena slovenska besedila.

Tema romana naj se nanaša na življenje Slovencev v domovini, zamejstvu ali drugod po svetu v katerem koli obdobju in odslikava vero v presežnost bivanja, v moralne vrednote in zvestobo svojemu rodu.

Nominiranci za nagrado svetlobnica bodo znani do konca oktobra 2017. Založba Družina bo avtorju izbranega romana načeloma podelila nagrado na Slovenskem knjižnem sejmu 2017. Nagrajeni roman pa bo izšel predvidoma do konca aprila 2018.

Več o nagradnem natečaju si preberite v razpisu.

Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh