Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Madžarska je v svoji novi ustavi opredelila zakonsko zvezo kot skupnost moškega in ženske

Objava: 22. 04. 2011 / 06:30
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:10
Ustavi predvajanje Nalaganje

Madžarska je v svoji novi ustavi opredelila zakonsko zvezo kot skupnost moškega in ženske

V novi ustavi, ki bo začela veljati 1.1.2012, je zakonska zveza opredeljena kot skupnost moža in žene ter tako zaščitena pred razvrednotenjem in mednarodnimi ideološkimi pritiski.

Madžarska je v ponedeljek sprejela novo ustavo, ki bo začela veljati 1.1.2012. V njej je opredelila zakonsko zvezo kot skupnost moža in žene ter jo tako zaščitila pred razvrednotenjem in mednarodnimi ideološkimi pritiski, poročajo na spletnem portalu http://24kul.si/.

Madžarski parlament je, v skladu s pričakovanji, z veliko večino podprl predlog nove ustave. Zanj je glasovalo 262 poslancev, proti 44, en poslanec se je glasovanja vzdržal. Številne države so Madžarski že čestitale.

Evropski vodilni liberalni in levičarski mediji, ki so več mesecev sistematično vodilo gonijo proti madžarski vladi, so z veliko težavo sprejeli informacijo, da je Madžarska v svoji novi ustavi opredelila zakonsko zvezo kot skupnost moškega in ženske. Na ta način je zavarovala institucijo zakonske zveze in družine pred vedno večjimi zunanjimi pritiski, da uzakoni homoseksualne poroke ter razvrednoti pomen očetovstva in materinstva.

Kupi v trgovini

Izpostavljeno
Pot v samoslovenstvo
Zgodovina
39,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh