Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Magnificat za mesec december

Za vas piše:
Tereza Mohar
Objava: 13. 11. 2020 / 07:59
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 13.11.2020 / 08:20
Ustavi predvajanje Nalaganje
Magnificat za mesec december

Magnificat za mesec december

Izšel je zadnji letošnji Magnificat.
Decembrski Magnificat, vaš spremljevalec v času korona preizkušnje, prinaša jutranje in večerne molitve, dnevno Božjo besedo, duhovne drobtinice, evangeljske utrinke Gregorja Čušina … Ta mesec vam bodo v spodbudo tudi izreki menihov mučencev iz Tibhirina, izbrani iz knjige z naslovom Živeti puščavo. V novem Magnificatu boste našli tudi blagoslov Lucijinih svečk (sv. Lucija goduje 13. decembra) in še marsikaj drugega.

Na naslovnici decembrskega Magnificata boste uzrli Joahima in Ano z Marijo, ki jih je upodobil neznani slikar. Slika je najverjetneje nastala v 17. stoletju in krasi podružnično cerkev sv. Miklavža v Koritnem.

Z mesecem decembrom smo se podali v adventni čas, čas pričakovanja. V začetku meseca nas pričakuje god sv. Barbare, 8. decembra bomo praznovali Brezmadežno spočetje Device Marije, 16. decembra pričnemo z božično devetdnevnico …

»Kakorkoli bomo že praznovali letošnji Božič, ekipa Magnificata vsem, ki to berete, vošči miru, blagoslova in zdravja,« je v uvodniku zapisal urednik revije br. Miran Špelič.

Po Božiču nas čakajo v decembru še trije pomembni dnevi: god sv. Štefana, nedelja Svete družine in praznik nedolžnih otrok. Naj bodo blagoslovljeni!


Letna naročnina na Magnificat je za naročnike Družine skupaj z 10 % popustom 52,92 evra. Ob naročilu prejmete darilo: knjigo 5 minut s Svetim Duhom. Hitra pot do naročila: narocila@druzina.si, 01 360 28 28. Revijo lahko prelistate TUKAJ.


Preberite še:
- Adventni sopotnik 2020

Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh