Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Martin Golob nocoj na Družini

Za vas piše:
Spletno uredništvo
Objava: 20. 02. 2023 / 10:40
Oznake: Dogodek, Duhovnik, Knjiga
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 20.02.2023 / 11:55
Ustavi predvajanje Nalaganje
Martin Golob nocoj na Družini
Polna dvorana v trebanjskem kulturnem domu. FOTO: Arhiv Družine

Martin Golob nocoj na Družini

Grosupeljski župnik Martin Golob ob izidu knjige Na spletni prižnici, v kateri so zbrane njegove misli in spodbude, nadaljuje svoj »pohod« po slovenskih krajih. Nocojšnji pogovorni večer bo v Ljubljani.

Pogovorni večer z Martinom Golobom in novinarjem Aleteie Lojzetom Grčmanom, avtorjem knjige Na spletni prižnici, bo v Galeriji Družina, na Krekovem trgu 1 v Ljubljani. Pogovor z začetkom ob 20. uri bo povezovala Manica Ferenc.

Če si župnik, nisi nujno debel in plešast

»Hej, kva je zdej!?! Moje ime je Martin Golob, star sem 30 let in sem župnik. To sem postal, ker sem imel enega fajn župnika, ki je v meni prekinil strah, da če si župnik, ni nujno, da si debel, plešast in tečen,« je pred leti dejal v odmevni izjavi v prvem vlogu za Aleteio. Tako je začel serijo videonagovorov o duhovniškem življenju.

Oznanjevanje prek spleta

Martin Golob je katoliški duhovnik mlajše generacije, ki tudi prek spleta preprosto in prisrčno nagovarja številne sledilce ter prinaša veselo oznanilo v živahen medijski svet.

Pričevanje o stikih z njegovimi sledilci v času epidemije, o pristni navzočnosti na spletu ter o bistvenih vsebinah krščanske vere sta pripravila z Lojzetom Grčmanom, novinarjem portala Aleteia.

Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
Na spletni prižnici
Pričevanja
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh