Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Nov dokaz, da gre knjiga »Na spletni prižnici« res za med!

Janez Porenta
Za vas piše:
Janez Porenta
Objava: 05. 02. 2023 / 13:23
Oznake: Duhovnik, Knjiga
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 05.02.2023 / 13:35
Ustavi predvajanje Nalaganje
Nov dokaz, da gre knjiga »Na spletni prižnici« res za med!
Martin Golob in Lojze Grčman, zaslužna za izjemen uspeh knjige Na spletni prižnici. FOTO: Siniša Kanižaj

Nov dokaz, da gre knjiga »Na spletni prižnici« res za med!

Da je zanimanje za knjigo »Na spletni prižnici: misli in spodbude Martina Goloba«, ki je nedolgo tega izšla pri Založbi Družina, res izjemno, potrjuje tudi seznam najbolje prodajanih knjig v trgovinah Mladinske knjige in v spletni knjigarni Emka.si v januarju 2023.

Ne le, da se je knjiga »Na spletni prižnici« avtorja Lojzeta Grčmana, novinarja slovenske Aleteie in tudi že avtorja biografije o rokometašu Urošu Zormanu, prebila na lestvico desetih najbolje prodajanih knjig za odrasle bralce v letošnjem januarju, temveč je skočila povsem pod vrh – na tretje mesto. Pred njo sta le knjigi »Življenje v sivi coni: prizori iz življenja mladega zdravnika« (David Zupančič) in »Koma – 5. del serije o Tarasu Birsi« (Tadej Golob).


Na kratko o knjigi

Na kratko o knjigi: »Na spletni prižnici« je knjiga razlag in spodbud duhovnika Martina Goloba, ki se je s svojimi prisrčnimi in preprostimi nagovori v vlogih in spletnih prenosih maš dotaknil src številnih sledilcev in prinesel veselo oznanilo v živahen medijski svet. V knjigi poglobljeno spregovori o mnogih duhovnih in življenjskih temah. »Želel bi, da bi knjiga bralce nagovorila, da je lepo moliti, da ni nič narobe, če gre človek k maši. Čisto življenjske stvari, iz katerih sam izhajam,« poudarja Golob.

Knjiga Na spletni prižnici na vseslovenski turneji. VIR: Facebook

Turneja po Sloveniji

Knjiga je konec januarja odšla na turnejo po vsej Sloveniji, Martina Goloba in Lojzeta Grčmana morda lahko srečate tudi v svojem kraju. Dosedanja dogodka v Šmarjah pri Jelšah in Trebnjem sta naletela na izjemen odziv, do konca meseca sledijo še predstavitve v Rogaški Slatini (13. februarja), Črnomlju (16.), Polhovem Gradcu (18.), Ljubljani (20.) in Višnji Gori (23.), v marcu pa še v Grosupljem (3.), Sevnici (6.), Koroški Beli (7.), Slovenski Bistrici (13.), Ljubljani (16.), Gorenji vasi (20.) in Sv. Tomažu (27.).

Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
Na spletni prižnici
Pričevanja
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh