Košarica Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Nov dokaz, da gre knjiga »Na spletni prižnici« res za med!

Janez Porenta
Za vas piše:
Janez Porenta
Objava: 05. 02. 2023 / 13:23
Oznake: Duhovnik, Knjiga
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 05.02.2023 / 13:35
Ustavi predvajanje Ustavi predvajanje

Nov dokaz, da gre knjiga »Na spletni prižnici« res za med!

Nov dokaz, da gre knjiga »Na spletni prižnici« res za med!
Martin Golob in Lojze Grčman, zaslužna za izjemen uspeh knjige Na spletni prižnici. FOTO: Siniša Kanižaj
Da je zanimanje za knjigo »Na spletni prižnici: misli in spodbude Martina Goloba«, ki je nedolgo tega izšla pri Založbi Družina, res izjemno, potrjuje tudi seznam najbolje prodajanih knjig v trgovinah Mladinske knjige in v spletni knjigarni Emka.si v januarju 2023.

Ne le, da se je knjiga »Na spletni prižnici« avtorja Lojzeta Grčmana, novinarja slovenske Aleteie in tudi že avtorja biografije o rokometašu Urošu Zormanu, prebila na lestvico desetih najbolje prodajanih knjig za odrasle bralce v letošnjem januarju, temveč je skočila povsem pod vrh – na tretje mesto. Pred njo sta le knjigi »Življenje v sivi coni: prizori iz življenja mladega zdravnika« (David Zupančič) in »Koma – 5. del serije o Tarasu Birsi« (Tadej Golob).


Na kratko o knjigi

Na kratko o knjigi: »Na spletni prižnici« je knjiga razlag in spodbud duhovnika Martina Goloba, ki se je s svojimi prisrčnimi in preprostimi nagovori v vlogih in spletnih prenosih maš dotaknil src številnih sledilcev in prinesel veselo oznanilo v živahen medijski svet. V knjigi poglobljeno spregovori o mnogih duhovnih in življenjskih temah. »Želel bi, da bi knjiga bralce nagovorila, da je lepo moliti, da ni nič narobe, če gre človek k maši. Čisto življenjske stvari, iz katerih sam izhajam,« poudarja Golob.

Knjiga Na spletni prižnici na vseslovenski turneji. VIR: Facebook

Turneja po Sloveniji

Knjiga je konec januarja odšla na turnejo po vsej Sloveniji, Martina Goloba in Lojzeta Grčmana morda lahko srečate tudi v svojem kraju. Dosedanja dogodka v Šmarjah pri Jelšah in Trebnjem sta naletela na izjemen odziv, do konca meseca sledijo še predstavitve v Rogaški Slatini (13. februarja), Črnomlju (16.), Polhovem Gradcu (18.), Ljubljani (20.) in Višnji Gori (23.), v marcu pa še v Grosupljem (3.), Sevnici (6.), Koroški Beli (7.), Slovenski Bistrici (13.), Ljubljani (16.), Gorenji vasi (20.) in Sv. Tomažu (27.).

Nalaganje
Nazaj na vrh