Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Mavrica z več dogodki obeležuje zlati jubilej

Za vas piše:
Neža Tomažič
Objava: 13. 01. 2022 / 10:41
Oznake: Dogodek, Revija, Mavrica
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 15.01.2022 / 16:34
Ustavi predvajanje Nalaganje
Mavrica z več dogodki obeležuje zlati jubilej
Vrhunec praznovanja ob 50-letnici Mavrice bo v soboto, 15. januarja.

Mavrica z več dogodki obeležuje zlati jubilej

Hvaležni smo za 50 let, v katerih so mnoge generacije otrok rasle z Mavrico, njenimi zgodbami, ugankami, delavnicami, ilustracijami …

Z vami želimo deliti veselje ter se vam zahvaliti za vašo zvestobo in sodelovanje, zato vas v soboto, 15. januarja, vabimo, da se nam pridružite in z nami praznujete.

Praznična Sobotna iskrica

Ob 9. uri boste lahko preko valov Radia Ognjišče prisluhnili praznično obarvani Sobotni iskrici, kjer vas bosta pozdravila hudomušna in vedoželjna Jure Sešek ter Melita Košir. Radiu Ognjišče lahko v živo prisluhnete tudi prek spleta.

Hudomušna in vedoželjna Jure Sešek in Melita Košir. FOTO: arhiv Mavrice

Razstava ilustracij "V barvah Mavrice"

Med 9. in 19. uro bo v Galeriji Družina na Krekovem trgu 1 na ogled razstava ilustracij »V barvah Mavrice«. Razstavljena bodo dela ilustratorjev, ki sodelujejo z Mavrico in vanjo prinašajo barvitost ter veselje. Razstavo si boste lahko ogledali vse do 5. februarja: med tednom od 9. do 17. ure ter v soboto od 8. do 12. ure. Vabljeni!

Ilustracije iz Mavrice bodo razstavljene v Galeriji Družina. Ilustracija: Bojana Dimitrovski

Lutkovna predstava

Samo čez cesto, na drugi strani Založbe Družina, se nahaja Lutkovno gledališče Ljubljana. Tam bo ob 11. uri za naše zveste bralce in njihove družine brezplačna lutkovna predstava Moj dedek je bil češnjevo drevo. Zaradi velikega zanimanja bo še ena predstava ob 17. uri. Za rezervacijo brezplačnih vstopnic pokličite na 01/360-28-82. Število vstopnic je omejeno.

Lutkovna predstava Moj dedek je bil češnjevo drevo. FOTO: Jaka Varmuž, Lutkovno gledališče Ljubljana

Sveta maša

Zvečer se bomo s sveto mašo zahvalili Bogu za vse, kar smo v teh petdesetih letih napisali, narisali, obiskali, razveselili. Vse mavričarje, njihove družine, katehete ter sodelavce Mavrice bomo izročili v Božje roke. Sveto mašo bo ob 19. uri v cerkvi Marijinega oznanjenja na Tromostovju v Ljubljani daroval ljubljanski nadškof in metropolit msgr. Stanislav Zore, v živo pa jo bo prenašal Radio Ognjišče. 

Prisrčno vas vabimo, da se nam pridružite – v živo ali prek valov Radia Ognjišče.


Kupi v trgovini

Izpostavljeno
Mavrica
5,10€
Nalaganje
Nazaj na vrh