Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Mavrično-katehetske igre 2013/14

Objava: 23. 08. 2012 / 09:56
Čas branja: 4 minute
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:10
Ustavi predvajanje Nalaganje
Mavrično-katehetske igre 2013/14

Mavrično-katehetske igre 2013/14

Začenja se novo veroučno leto in pri Mavrici ponovno vabimo vse ustvarjalne, radovedne in drzne, da se nam pridružite pri Mavrično-katehetskih igrah.

Dragi MKI-jevci in vsi, ki želite to še postati!

Začenja se novo veroučno leto in pri Mavrici ponovno vabimo vse ustvarjalne, radovedne in drzne, da se nam pridružite pri Mavrično-katehetskih igrah.

Najprej morate sestaviti ekipo (od 3 do 9 otrok) ter prositi kateheta, animatorja, duhovnika, katerega od staršev, da bo vaš voditelj, in se prijaviti na naslov mavrica@druzina.si do 15. novembra. Potem pa se začne čisto zares.

Prvi del sestavlja 8 izzivov in vsak od njih bo prinesel 10 točk. Izzivi zahtevajo redno delo, saj boste v Mavrici vsak mesec pod znakom MKI dobili nalogo, ki jo morate opraviti v tekočem mesecu in nam poslati kot dokaz, da ste jo opravili, kratko poročilo in kakšno fotografijo najkasneje do 15ga v prihodnjem mesecu. (npr. poročilo o oktobrskem izzivu mora biti na uredništvu najkasneje do 15. novembra)

Drugi del MKI je projektna naloga, ki jo je potrebno sestaviti in poslati na uredništvo do 13. maja 2014. Kakšna je ta naloga? Predstavili boste običaj iz vaše župnije, ki je nekaj posebnega in ga v taki obliki ne poznajo drugje. Naloga mora vsebovati s slikami vred od 10 do 15 strani.

Tretji del MKI pa je skupno srečanje 7. junija 2014 v Ljubljani, ko boste tri člane vaše ekipe poslali na tekmovanje, na katerem bodo pokazali svoje znanje in spretnosti, medtem ko boste ostali pripravljali predstavitev projektne naloge in obiskali razne delavnice.

Točke vam bodo prinesli vsi trije deli (mesečni izzivi, projektna naloga s predstavitvijo in tekmovanje v znanju). Prve štiri ekipe, ki bodo v vseh treh izzivih skupaj zbrale največ točk, se bodo pomerile v kvizu, ki bo odločil o zmagovalcu iger.




Mavrično-katehetske igre 2012/13



Dragi tekmovalci in voditelji skupin!

Zelo smo veseli vseh, ki sodelujete pri Mavrično–katehetskih igrah. Uspešno se spopadate z izzivi in upamo, da se pri tem imate tudi lepo. Ker se naše skupno srečanje 8. junija zelo hitro približuje, vas spomnimo, kakšne naloge vas še čakajo do takrat.

Še vedno morate vsak mesec opravljati izzive, ki jih bomo objavljali v Mavrici. Dobro bi bilo, če začnete pripravljati tudi svojo projektno nalogo, v kateri boste predstavili nekoga iz vaše župnije, na kogar ste ponosni. Nalogo morate oddati do 13. maja.

Čas pa je, da se začnete pripravljati tudi na naše zadnje srečanje, kjer boste poleg predstavitve svoje naloge morali pokazati znanje, ki ste ga med veroučnim letom pridobili iz Mavrice. Naloge in vprašanja bodo iz naslednjih rubrik:
rubrika s strani 2 in 3, kjer je predstavljen mesec ali svetnik,
Živimo evangelij,
strip o Jezusovem življenju,
Razširimo obzorja,
Strip o znanem Slovencu,
Gremo na izlet,
Onkraj dvorišča in Možgančkanje.

Iz teh rubrik boste dobili naloge in vprašanja na skupnem delu tekmovanja, zato bodite še posebej pozorni pri njihovemu prebiranju in reševanju.

Dragi MKI-jevci in vsi, ki želite to še postati!

Začenja se novo veroučno leto in pri Mavrici vam ga želimo popestriti s posebnim izzivom. Vabimo vse ustvarjalne, radovedne in drzne, da se nam pridružite pri Mavrično-katehetskih igrah.

Najprej morate sestaviti ekipo (od 3 do 9 otrok) ter prositi kateheta, animatorja, duhovnika, katerega od staršev, da bo vaš voditelj, in se prijaviti na naslov mavrica@druzina.si do 30. septembra. Potem vas čakajo pravi izzivi.

PRVI IZZIV zahteva redno delo, saj boste v Mavrici vsak mesec pod znakom MKI dobili nalogo, ki jo morate opraviti v tekočem mesecu in nam poslati kot dokaz, da ste jo opravili, kratko poročilo in kakšno fotografijo. Oboje na uredništvo Mavrice pošljete do zadnjega dne v mesecu.

DRUGI IZZIV je projektna naloga, ki jo morate narediti in poslati na uredništvo do 13. maja 2013. Kakšna je ta naloga? Predstavili boste nekoga iz vaše župnije, na katerega ste še posebej ponosni. Naloga mora vsebovati s slikami vred od 10 do 15 strani.

TRETJI IZZIV pa je naše skupno srečanje 8. junija 2013 v Ljubljani, ko boste tri člane vaše ekipe poslali na tekmovanje, na katerem bodo pokazali svoje znanje in spretnosti, medtem ko boste ostali pripravljali stojnico, na kateri boste predstavili projektno nalogo.

Točke vam bodo prinesli vsi trije izzivi (mesečne naloge, projektna naloga s predstavitvijo in tekmovanje v znanju). Prve štiri ekipe, ki bodo v vseh treh izzivih skupaj zbrale največ točk, se bodo pomerile v kvizu, ki bo odločil o zmagovalcu iger.


Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
Dve zgodbi enega zakona
Pričevanja
24,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh