Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Misijon v Župniji Dol pri Ljubljani

Za vas piše:
Rok Kosem
Objava: 02. 11. 2021 / 06:08
Oznake: Župnija
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 02.11.2021 / 06:27
Ustavi predvajanje Nalaganje
Misijon v Župniji Dol pri Ljubljani
Ob zadnjem nagovoru »Sad misijona je svetost« in blagoslovu misijonskega križa nam še zdaj v ušesih odzvanjajo besede p. Marjana Čudna: »Tu živijo dobri ljudje«. FOTO: Rok Kosem

Misijon v Župniji Dol pri Ljubljani

V Župniji sv. Marjete Dol pri Ljubljani je med 16. in 24. oktobrom 2021 po več kot desetih letih ponovno potekal misijon pod naslovom »Največja pa je ljubezen«, ki ga je vodil p. Marjan Čuden, provincialni minister OFM.

Celoten program misijona je potekal v luči otvoritvenega nagovora »Optimizem prepoznavni znak kristjana«. Kulturno je misijon obogatil dramski igralec Gregor Čušin z monodramo »Vera levega razbojnika«. V vseh srečanjih smo začutili, kako pomembno je sočutje in usmiljena ljubezen do samega sebe in vseh ljudi, s katerimi se srečujemo. 

Ob zadnjem nagovoru »Sad misijona je svetost« in blagoslovu misijonskega križa nam še zdaj v ušesih odzvanjajo besede p. Marjana Čudna: »Tu živijo dobri ljudje«. Dajejo nam pogum za našo pot naprej, da se bomo trudili živeti v miru in slogi med seboj in delali za dobro vseh ljudi. Tako bomo kot prenovljeni kristjani odpirali pot lepši prihodnosti tukaj in v večnosti.

Poročajte sami z dogodkov v vaši župniji ali okolici s pomočjo enostavnega obrazca TUKAJ.

Nalaganje
Nazaj na vrh