Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Na Tomaževi proslavi podelili diplome in nagrade študentom teologije

Za vas piše:
D. O. / SŠK
Objava: 04. 03. 2013 / 16:34
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:11
Ustavi predvajanje Nalaganje

Na Tomaževi proslavi podelili diplome in nagrade študentom teologije

Danes je bil za študente teološke fakultete v Ljubljani prazničen dan: začeli so ga s slovesno mašo v ljubljanski stolnici, nadaljevali pa s slavnostno akademijo na fakulteti, na kateri so podelili diplome in tri Tomaževe nagrade.

Študenti teološke fakultete v Ljubljani so imeli danes prazničen dan – Tomaževo proslavo so začeli z mašo v ljubljanski stolnici, ki jo je ob somaševanju škofov, profesorjev in drugih duhovnikov daroval nadškof dr. Anton Stres. Po njej so imeli v dvorani teološke fakultete v Ljubljani slavnostno akademijo s slavnostnim predavanjem dr. Maksimilijana Matjaža, po kateri so študentom podelili diplome in priznanja ter tri Tomaževe nagrade.

Letos so jih prejeli Ana Rici za diplomsko delo z naslovom Iz domorodskega načina življenja v krščanskega na Salomonovih otokih, Nadja Ušaj Pregeljc za magistrsko diplomsko delo z naslovom Krščanska etika Filipa Terčelja in David Ahačič za diplomsko delo z naslovom Teološki program poslikave srbske pravoslavne cerkve sv. Cirila in Metoda v Ljubljani. Komisija za nagrade in priznanja na Teološki fakulteti Univerze v Ljubljani je prejela tri predloge in ker so bili po njenem mnenju zelo tehtni, zato so nagradili vse tri.


Foto: Tatjana Splichal

Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
Dve zgodbi enega zakona
Pričevanja
24,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh