Zapri
Iskanje

Nagradna igra: Skok v poletje z Družino in s TRUDom

Za vas piše:
Katja Zver
Objava: 01. 07. 2022 / 00:30
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 01.07.2022 / 08:25
Ustavi predvajanje Ustavi predvajanje

Nagradna igra: Skok v poletje z Družino in s TRUDom

Nagradna igra: Skok v poletje z Družino in s TRUDom
FOTO: Jože Potrpin
Družina je skupaj s Turistično agencijo Trud poskrbela za poletni skok v julij. Pripravili so namreč odlične nagrade, ki jih bodo podelili med njihove sledilce na FB profilu.

V letu, ko tednik Družina obeležuje 70 let izhajanja, njeni sodelavci še bolj kot sicer uresničujejo poslanstvo biti blizu ljudjem. Ker si želijo dodatnega stika s potencialnimi popotniki in z romarji, so skupaj s Turistično agencijo Trud zasnovali posebno nagradno igro. Turistična agencija TRUD ima dolgoletne izkušnje z organizacijo potovanj, ki jih pripravlja za posameznike ali skupine, od rezervacije hotela, križarjenja, letalskih kart in urejanja zdravstvenega zavarovanja. Ob tem se prilagaja posameznikovim željam in potrebam. 

Kakšni so pogoji sodelovanja?

Všečkajte obe Facebook spletni strani: našo Druzina.si in Turistična agencija TRUD ter všečkajte njihovo objavo ter se potegujte za lepe nagrade. Nagradna igra je objavljena tudi na njihovem Instagram profilu. Sodelovanje je možno do srede, 6. julija, do 12. ure. Nagrajenci bodo objavljeni v komentarju pod objavo. Prav tako na strani Turistične agencije TRUD.

Nosilec nagradne igre je Družina, Turistična agencija TRUD pa v nagradni igri prispeva prvo nagrado - vrednosti bon za 40 evrov.

Nagrade

Glavna nagrada je vrednostni bon za 40 evrov za turistično agencijo TRUD, ki je unovčljiv za potovanje v agenciji Trud nad 150 evrov. Agencija pa bo med drugim podelila še pet poletnih majic DRUŽINA. Vabljeni k sodelovanju!

Podprite Družino!

Članek, ki ga brez omejitev berete, za vas posebej ustvarja uredništvo spletnega medija Družina.

Medtem ko so članki tednika Družina, prilog in revij tudi v digitalni obliki dostopni samo naročnikom, želimo, da bi bile naše dnevne novice o družbi in Cerkvi še naprej brezplačne in prosto dostopne vsem na spletu.

Zato vas prosimo, da nas podprete z darom v sklad za razvoj.

Tako boste bistveno pripomogli, da se bo glas slovenskih katoličanov slišal tudi na spletu in preko družabnih omrežij.

Družina d.o.o., Krekov trg 1, 1000 Ljubljana
SI56 02014-0015204714, odprt pri NLB

Sklic: 00  76805Hvala že v naprej za vaš prispevek!

Uredništvo spletnega medija Družina 

Kupi v trgovini

Filozofija in esejistika
12,00€ Poglej izdelek: Potovanje
Nalaganje
Nazaj na vrh