Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Naj bo naslednje šolsko leto res vaše leto!

Za vas piše:
Lucija Čakš
Objava: 24. 06. 2021 / 04:07
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 25.06.2021 / 15:27
Ustavi predvajanje Nalaganje
Naj bo naslednje šolsko leto res vaše leto!

Naj bo naslednje šolsko leto res vaše leto!

Na uredništvu revije #najst so oblikovali planer za punce To bo moje leto! za šolsko leto 2021/22.

V planerju boste našli vsak mesec novo molitev, mesečne spodbude za razmislek, vanj si lahko zapišete misli in izreke, ocenite filme, serije in knjige. Poseben prostor je namenjen tudi beleženju menstrualnega cikla. FOTO: Tatjana Splichal



Šolsko leto se je končalo – končno čas za počitnice!

A nekateri se z mislimi že sedaj ozirajo v naslednje šolsko leto, sploh tisti, ki se jim zdi, da bi bil letošnji šolski uspeh lahko boljši. Ali pa si tega res želijo naslednje leto, ko jih čaka matura. Ali konec osnovne šole. Ali kakšna druga velika prelomnica ali projekt.

Vsako dekle ima izkušnjo, da je mnogo bolj produktivna, če si zadolžitve zapisuje v koledar. Ali planer. Še posebej, če je ta – vsebinsko in na pogled – oblikovan po njenem srcu.




Na uredništvu revije #najst so prav za takšna dekleta oblikovali planer za punce za šolsko leto 2021/2022. Puncam želijo, da bi bile uspešne, zadovoljne s svojimi dosežki, samozavestne – da bi bilo naslednje šolsko leto res njihovo leto.

V planerju boste našli vsak mesec novo molitev, mesečne spodbude za razmislek, vanj si lahko zapišete misli in izreke, ocenite filme ali serije, ki ste jih gledale, in knjige, ki ste jih prebrale. Poseben prostor je namenjen tudi beleženju menstrualnega cikla. Vemo, da je veliko vernih punc animatork, aktivnih na tisoč in enem področju – in v planerju je dovolj prostora, da si vanj zapišete vse aktivnosti, naloge in dogodke, ki vas čakajo v dnevu.

Planer za punce za šolsko leto 2021/22 lahko naročite TUKAJ.

Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh