Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Nova spletna stran Nemške škofovske konference

Objava: 19. 02. 2010 / 13:34
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:06
Ustavi predvajanje Nalaganje

Nova spletna stran Nemške škofovske konference

Obenem NŠK danes začenja z rednim letnim zasedanjem

Natanko ob začetku rednega letnega zasedanja Nemška škofovska konferenca danes predstavlja povsem prenovljeno spletno stran. Informacije o katoliški Cerkvi v Nemčiji in o dogodkih v njej bodo odslej na naslovu http://www.dbk.de/ lažje in bolje dostopni, je na predstavitvi pojasnila vodja projekta Christiane Kolfenbach.

Po novem bodo na spletni strani NŠK dostopni tudi video in audio posnetki. Danes se prenovljena stran predstavlja z neposrednim prenosom slovesne svete maše v freiburški katedrali ob začetku zasedanja NŠK.

V novi podobi bo predstavljen tudi časovni pregled zgodovine katoliške Cerkve v Nemčiji in biografski podatki o nemških škofih. V tako imenovanih dosjejih bodo ustvarjalci strani pisali o aktualnem družbeno-političnem dogajanju.

Srednjeročni načrt razvoja strani predvideva tudi povezave do spletnih strani posameznih župnij, kjer so na voljo podatki o župnijah, od imena in naslova duhovnikov do urnika bogoslužij.

Na strani bo mogoč tudi dostop do Googlovih zemljevidov Nemčije, kjer bodo označene vse nemške škofije. Pri oblikovanju strani so ustvarjalci dali poudarek predvsem svetlim, prijaznim barvam in dinamičnim, uporabniku prijaznim spletnim elementom, je na predstavitvi poudarila Kolfenbachova.

Kupi v trgovini

Evangeliji
Sveto pismo
4,80€
Nalaganje
Nazaj na vrh