Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Nova spletna stran o papeževem obisku Svete dežele

Objava: 06. 04. 2009 / 09:13
Oznake: Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:05
Ustavi predvajanje Nalaganje

Nova spletna stran o papeževem obisku Svete dežele

Pred papeževim obiskom Svete dežele so na medmrežju odprli novo spletno stran, kjer bo moč najti podatke o programu bližajočega se obiska.

Kot so sporočili z izraelskega ministrstva, pristojnega za turizem, naj bi bili podatki na spletu na voljo v več jezikih, in sicer v angleščini, španščini, francoščini, italijanščini, nemščini, poljščini in portugalščini. Trenutno je večina podatkov dostopna v angleškem jeziku na naslovu www.holyland-pilgrimage.org.

Na uvodni strani je predstavljen program papeževega obiska in katoliški romarski kraji v Sveti deželi. Objavljene pa so tudi fotografije obiska Janeza Pavla II. V Izraelu iz leta 2000.

Priprava papeževega obiska v Sveti deželi je v največji meri v rokah omenjenega ministrstva. Na prvi seji kabineta je nova izraelska vlada pod vodstvom Benjamina Netanjahuja koordinacijo priprav zaupala ministru za turizem Stasu Misezhnikovu. Pri pripravi pa bodo sodelovala tudi druga ministrstva, muzej v spomin žrtev holokavsta Yad Vashem in izraelski nadrabinat.

Kupi v trgovini

Izpostavljeno
Pot v samoslovenstvo
Zgodovina
39,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh