Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Novembrske knjižne novosti

Objava: 21. 11. 2013 / 07:35
Oznake: Družba, Duhovnost
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:13
Ustavi predvajanje Nalaganje

Novembrske knjižne novosti

Še čisto sveže vas na policah naših knjigarn in na knjižnem sejmu čakajo novembrske knjižne novosti založbe Družina.

Še čisto sveže vas na policah naših knjigarn in na knjižnem sejmu čakajo novembrske knjižne novosti založbe Družina.

Anselm Grün: Vino, darilo neba in zemlje – Anselm Grün nam v monografiji razkriva zlasti duhovno razsežnost vina kot krščanskega simbola in obravnava pomen vina tako v Svetem pismu kot tudi v zgodovini krščanstva vse do današnjega časa. Monografijo odlikujejo čudovite fotografije slovenskih vinogradov.









Ur. France Pibernik: In vendar si za pevca me izvolil; Dokumentarna monografija ob 70. obletnici smrti Franceta Balantiča – v monografiji je zbrano obsežno dokumentarno gradivo: ohranjeni pesnikovi dokumenti, izbor rokopisov, pisma in fotografije.








Peter Kreeft: Preden odidem, Pisma najinim otrokom o resnično pomembnih stvareh – v tej knjigi priznani ameriški filozof in pisec Peter Kreeft deli z nami življenjske modrosti, ki jih je skozi leta zbral za svoje otroke.








Eric Wilson: Oktobrski otrok – roman Oktobrski otrok je navdihnjen po resnični zgodbi 19-letnega dekleta Gianne Jessen, ki je bila leta 1977 rojena med splavom s solno raztopino. Čeprav ima zaradi tega številne zdravstvene težave, Gianna pričuje o vrednosti življenja in odpuščanja. Po njeni zgodbi je poleg romana nastal tudi film Oktobrski otrok.








Kate de Goldi: Ob desetih zvečer – mladinski roman o strahu, pogumu in o tem, kaj pomeni živeti. Spoznajte življenje dvanajstletnega Frankieja Parsonsa, ki se mu zaradi nove sošolke Sydney in njenih preštevilnih vprašanj obrne življenje na glavo.








Mateja Gomboc, ilustracije Ana Razpotnik Donati: Polonca, mala in velika – v slikanici skupaj s Polonco odkrijte kako je, če dobiš očala, če pišeš z levo roko, moraš jesti smrdljivo porovo juho, če dobiš sestrico …

Obilo užitkov pri branju!

Kupi v trgovini

Jordan Peterson, Bog in krščanstvo
Duhovna rast
27,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh