Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Novi #najst o darovih intimnosti

Klemen Čeligoj
Za vas piše:
Klemen Čeligoj
Objava: 23. 10. 2019 / 07:11
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 28.10.2019 / 08:35
Ustavi predvajanje Nalaganje
Novi #najst o darovih intimnosti

Novi #najst o darovih intimnosti

Spolnost je tema, o kateri nam je z najstniki težko govoriti, kar pa ne pomeni, da najstniki o tem nič ne vedo.
Spolnost je tema, o kateri nam je z najstniki težko govoriti, kar pa ne pomeni, da najstniki o tem nič ne vedo, saj informacije v zvezi spolnostjo nanje prežijo od vsepovsod. Ti viri podatkov niso vedno v skladu z našimi vrednotami, zato smo tokratno glavno temo revije #najst posvetili prav spolnosti.

Najstniki tako izvedo, kdaj je pravi čas za odločitve v zvezi s spolnostjo in preberejo izkušnje mladih (ter zvezdnikov), ki so se odločili, da bodo s spolnimi odnosi počakali do poroke. Hkrati pa vsebine te teme želijo najstnikom sporočiti, da spolnost ni slaba, da je to pravzaprav čudovit dar, če ga le »uporabljamo« na pravi način.

V reviji spoznamo poklic oskrbnice v živalskem vrtu, na športnih straneh pa predstavljamo vrhunsko mlado šahistko Lauro Unuk. Potepuha je tokrat odneslo daleč in visoko: #najstov sodelavec Vid poroča, kako je doživel plezanje po Himalaji.

Rubriki Zoom in Proti:Za sta usmerjeni v bližnjo prihodnost. Ker se bliža čas viroz, nam poljudnoznanstvena rubrika prinaša članek o tem, kaj sploh so virusi in kako delujejo. Rubrika Prozi:Za pa je tokrat soočila mnenje o uporabi pirotehnike.

Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh