Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Obisk v novi knjigarni Družine

Objava: 09. 12. 2011 / 10:40
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:10
Ustavi predvajanje Nalaganje

Obisk v novi knjigarni Družine

V četrtek, 8. decembra, popoldne, na praznik Brezmadeženega spočetja Device Marije, smo sodelavci Družine kot prvi obiskali prostore njene nove knjigarne v Zavodu sv. Stanislava v Šentvidu v Ljubljani.

V četrtek, 8. decembra, popoldne, na praznik Brezmadeženega spočetja Device Marije, smo sodelavci Družine kot prvi obiskali prostore njene nove knjigarne v Zavodu sv. Stanislava v Šentvidu v Ljubljani. Na obisk nas je povabil in nam novo veliko pridobitev Družine v letu, ko tednik Družina praznuje 60-letnico izhajanja, razkazal in predstavil direktor Družine Tone Rode. Zaposleni pri Družini smo pozorno prisluhnili njegovi besedi ter se sprehodili po prostorih - od sodobno zasnovane in urejene prodajalne do skladišča -, v katerih bodo obiskovalcem na voljo knjige, ki jih izdaja založba Družina, pa tudi druge založbe. Videli smo, da gre za skrbno zasnovan in izveden projekt, kako slovenskemu vernemu in drugim bralcem ponuditi na enem kraju vse, kar potrebuje za dušno hrano v obliki natisnjene besede.

Obiskovalci bodo še posebej veseli možnosti parkiranja v neposredni bližini knjigarne, duhovniki pa možnosti, da jim bodo zaposleni v knjigarni naložili večje število knjig v avto tik ob skladišču.

Nova knjigarna je na posrečeni lokaciji, v mirnem okolju, lahko dostopna z avtomobili, v bližini ljubljanskega avtomobilskega cestnega obroča in povezovališča z vso Slovenijo.

V njej bo možnost tudi za izbrane kulturne prireditve, pogovor ob kavici, za listanje knjige na prijetnih sediščih, zlasti pa bogata knjižna ponudba vsega, kar ta hip premore slovenski verski pa tudi leposlovni knjižni trg.

Toplo vabljeni najprej na ogled, nato pa k nakupu Družininih in drugih knjižnih zakladov!



Besedilo in fotografije: J. P

Kupi v trgovini

Izpostavljeno
Pot v samoslovenstvo
Zgodovina
39,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh