Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Oddaja Reflektor. Ker imamo radi svetlobo

Za vas piše:
Lojze Grčman
Objava: 14. 05. 2021 / 14:24
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 14.07.2021 / 20:33
Ustavi predvajanje Nalaganje
Oddaja Reflektor. Ker imamo radi svetlobo
Tina Martinec Selan, Bernardka Rupnik in Luka Mavrič so se pogovarjali o poroki. FOTO: Tomaž Rihtar

Oddaja Reflektor. Ker imamo radi svetlobo

Naj vam predstavimo nekaj preteklih epizod oddaje Reflektor.

Prvi žarek: DUHOVNOST

Eden najodmevnejših gostov Reflektorja je bil kapucin brat Jožko Smukavec. Z voditeljico Heleno Rozman sta se na duhovit način dotaknila samopodobe. "Če ne uresničiš svojih darov, začneš propadati. Vsak od nas je talent dobil zato, da ga daje naprej. In ko ga daješ naprej, kar raste in kar nekaj se množi. Ti si srečen, ti si bolj sproščen, ti si bolje. To nas osrečuje," je med drugim dejal brat Jožko.


Spremljajte oddajo Reflektor tudi na Facebooku in Instagramu, kjer vas čaka zakulisje ustvarjanja oddaje.

Drugi žarek: ŽIVLJENJSKI SLOG

"Osebno se samo čudim in zahvaljujem, kako sem se spremenila v zadnjih desetih letih. Če bi se pred tedaj poročila, nikakor ne bi prišla do vsega tega – čeprav sem si pred desetimi leti želela le poroke," je prepričana Živa Štiglic, ki je bila ob salezijancu Petru Pučniku gostja druge oddaje. Z voditeljem Tomažem Rihtarjem so spregovorili o tegobi, ki tare marsikoga – samskosti. A tudi ta čas je mogoče odlično osmisliti in izkoristiti.


Tretji žarek: DRUŽBA

Ob 30. rojstnem dnevu Slovenije je Reflektor s pomočjo zgodovinarja Aleša Mavra in – med drugim – Družininega kolumnista Ožbeja Peterleta osvetlil aktualno družbeno dogajanje. "Tako kot pogrešam ponižnost pri zmagovalcih druge svetovne vojne, pogrešam ponižnost ali širokosrčnost zmagovalcev osamosvojitvene zgodbe," je voditelju Blažu Podobniku dejal Peterle, ki je z osamosvojitvijo, še kot deček, a vseeno, tesno povezan tudi družinsko.



Prisrčno vas torej vabimo, da si ogledate oddaje Reflektorja, ki se s svežimi temami vrne ob koncu poletja, nam sledite na družbenih omrežjih in delite svoje vtise v komentarjih. Hvala vam!

Nalaganje
Nazaj na vrh