Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Papež v nedeljo gost v znani italijanski pogovorni oddaji

Mojca Masterl Štefanič
Za vas piše:
Mojca Masterl Štefanič
Objava: 05. 02. 2022 / 04:30
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 05.02.2022 / 07:50
Ustavi predvajanje Nalaganje
Papež v nedeljo gost v znani italijanski pogovorni oddaji
Papež bo nastopil v priljubljeni pogovorni oddaji z naslovom »Che tempo che fa«. FOTO: Twitter/Che Tempo Che Fa

Papež v nedeljo gost v znani italijanski pogovorni oddaji

Papež Frančišek bo po navedbah italijanskih medijev jutri gostoval v oddaji na tamkajšnji televiziji.

Televizijska hiša Rai3 je napovedala, poroča avstrijski Kathpress, da bo 85-letni voditelj Katoliške cerkve nastopil v priljubljeni pogovorni oddaji z naslovom »Che tempo che fa«. Pred tem je že voditelj oddaje, Fabio Fazio, papeževo udeležbo napovedal prek družbenega omrežja Twitter. Ali bo Frančiškov nastop predvajan v živo ali bodo vsebine posnete vnaprej, v javnosti zaenkrat še ni jasno. Z vatikanskega tiskovnega urada objav italijanske televizije še niso potrdili.

V pogovorni oddaji »Che tempo che fa« voditelj Fabio Fazio k sodelovanju vabi ugledne goste z vsega sveta, da z njim razpravljajo o aktualnih vprašanjih iz sveta politike, gospodarstva, kulture in družbe.

V pogovorni oddaji »Che tempo che fa« (Takšni so pač časi) voditelj Fazio k sodelovanju vabi ugledne goste z vsega sveta, da z njim razpravljajo o aktualnih vprašanjih iz sveta politike, gospodarstva, kulture in družbe. Format oddaje je podoben številnih pogovornim oddajam, ki so priljubljene v Združenih državah Amerike. Med znanimi gosti v oddaji »Che tempo che fa« so bili doslej nekdanji ameriški predsednik Barack Obama, francoski predsednik Emmanuel Macron in mlada podnebna aktivistka Greta Thunberg.

FOTO: Twitter/Che Tempo Che Fa

Nalaganje
Nazaj na vrh