Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Papež v žepu: na voljo nova 2.0 aplikacija

Za vas piše:
Mojca M. Štefanič
Objava: 09. 07. 2014 / 07:10
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:15
Ustavi predvajanje Nalaganje

Papež v žepu: na voljo nova 2.0 aplikacija

Papeževa aplikacija 2.0 je trenutno dosegljiva v petih jezikih, na naprave Apple in Android pa jo je mogoče naložiti brezplačno.

Papež Frančišek je izrazil zadovoljstvo nad delom vatikanskih medijskih služb v njihovem prizadevanjih za večjo prisotnost Vatikana v digitalnem svetu. Papežu so v ponedeljek predstavili novo, izpopolnjeno različico »Papeževe aplikacije«, ki so jo razvili pri Papeškem svetu za sredstva družbenega obveščanja.



Predsednik omenjenega sveta nadškof Claudio Celli in koordinator projekta Thaddeus Jones sta svetemu očetu med srečanjem predstavila lastnosti nove aplikacije, ki je v trgovinah iTunes in Google Play na voljo od 4. julija. Papeževa aplikacija 2.0 je trenutno dosegljiva v petih jezikih, na naprave Apple in Android pa jo je mogoče naložiti brezplačno.

Z najnovejšimi vestmi o delovanju papeža Frančiška aplikacijo oskrbuje spletna domena news.va, zanje pa skrbijo vatikanska medijska služba in Radio Vatikan. Nova oblika aplikacije omogoča lažji dostop do vsebin, po besedah nadškofa Cellija pa uporabnikom dopušča še tesnejši stik s papežem Frančiškom, njegovim služenjem in sporočili o Božji ljubezni.


Vir: Radio Vatican
Foto: RV

Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh