Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Papeževo rekordno sporočilo na YouTube

Objava: 20. 04. 2009 / 08:57
Oznake: Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:06
Ustavi predvajanje Nalaganje

Papeževo rekordno sporočilo na YouTube

Objava velikonočnega sporočila papeža Benedikta XVI. na spletni strani YouTube je s prevodom v 27 jezikov podrla rekorde.

Sporočilo, ki ga je papež izrekel pred podelitvijo blagoslova 'urbi et orbi' ('mestu in svetu'), so na spletu objavili s podnapisi v različnih jezkih.

S prevodom v številne jezike so se v Vatikanu odzvali na pobudo, v kateri so Sveti sedež prek njihovega spletnega kanala prosili za čim večjo dostopnost in razumljivost papeževih besedil. Prvič v zgodovini portala YouTube je bil posnetek posredovan v tolikih jezikih.

Na posnetku si lahko ogledamo tudi velikonočne pozdrave, ki jih papež z balkona bazilike sv. Petra v Vatikanu izrekel v 62 jezikih.

Sporočilo svetega očeta je s podnapisi prevedeno v naslednje jezike: slovenskega, angleškega, španskega, arabskega, češkega, nemškega, esperanto, francoskega, hindujskega, madžarskega, armenskega, japonskega, italijanskega, litvanskega, latvijskega, malabarskega, poljskega, portugalskega, romunskega, ruskega, albanskega, švedskega, vietnamskega, kitajskega, slovaškega, svahili in tamilskega.

http://www.youtube.com/vatican

Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
Dve zgodbi enega zakona
Pričevanja
24,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh