Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Peter Prevc: »Smučarski skoki sploh niso nevarni!«

Za vas piše:
uredništvo Mladega vala
Objava: 10. 02. 2014 / 10:05
Oznake: Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:13
Ustavi predvajanje Nalaganje

Peter Prevc: »Smučarski skoki sploh niso nevarni!«

Peter Prevc je sinoči osvojil prvo slovensko medaljo na OI v Sočiju. Pred dvema letoma je spregovoril tudi za Mladi val.

Sinoči nas je Peter Prevc razveselil s prvo slovensko medaljo na olimpijskih igrah v Sočiju. Peter je zaostal le za Poljakom Kamilom Stochom. Pred dvema letoma smo Petra gostili tudi na straneh Mladega vala.

Tomaž Kavčič se je s Petrom pogovarjal v času, ko je bil srebni skakalec poškodovan (zaradi hudega padca v Oberstdorfu). Povedal mu je, da je spremljal tekme reprezentančnih kolegov in se veselil njihovih uspehov (podobno kot se je včeraj Robert Kranjec veselil dosežka  Petra Prevca).  Kljub temu da skoraj vsako sezono kdo od naših orlov zaradi poškodbe nekaj časa ne more skakati, je Prevc povedal, da ni nikoli razmišljal, da bi zaradi nevarnosti prenehal s skakanjem: "Smučarski skoki sploh niso nevarni. Pri nogometu in smučanju je recimo veliko več poškodb."

Čeprav je Peter vajen stopničk, je včerajšnji uspeh zanj gotovo nekaj posebnega. Pred dvema letoma je namreč dejal: "Zaenkrat še nisem razmišljal, kaj mi je najbolj pomembno, verjetno pa ima največjo težo vseeno medalja s svetovnega prvenstva ali olimpijskih iger". 

V uredništvi Mladega vala Petru Prevcu čestitamo za včerajšnji uspeh in mu želimo vse dobro tudi v nadajevanju olimpijskih iger in kariere nasploh.

Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
Dve zgodbi enega zakona
Pričevanja
24,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh