Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Poletni kamp za srednješolce v Olimju

Za vas piše:
Ajda Kangler
Objava: 18. 08. 2022 / 13:47
Oznake: Mladi, Prosti čas
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 18.08.2022 / 14:01
Ustavi predvajanje Nalaganje
Poletni kamp za srednješolce v Olimju
FOTO: Katoliška mladina

Poletni kamp za srednješolce v Olimju

Med 1. in 5. avgustom je Katoliška mladina drugič zapored organizirala poletni kamp, ki je bil namenjen srednješolcem. Udeležilo se ga je 24 mladih iz vseh koncev Slovenije.

Letos je srednješolski kamp potekal v Olimju pod naslovom Vedno naprej. Skozi teden se je zvrstilo šest katehez, ki so mlade spodbujale, naj gredo korak naprej v veri in življenju. Ekipa sedmih mladih se je potrudila, da se je našlo nekaj za vsakogar.

FOTO: Katoliška mladina

Dan se je začel z jutranjo molitvijo, pri kateri smo vsak dan spoznavali nov način molitve. Po zajtrku v minoritskem samostanu so sledili kateheza in pogovori po skupinah ali osebno delo.

FOTO: Katoliška mladina

Vsak dan smo obhajali sveto mašo v domski kapeli. Popoldnevi so bili namenjeni prostočasnim in športnim aktivnostim. Šli smo na kopanje v bližnjo Aqualuno, si ogledali živali na Jelenovem grebenu in igrali športne igre.

FOTO: Katoliška mladina

Dva večera sta bila namenjena adoraciji, ko so imeli mladi možnost za sveto spoved ali pogovor. Ostale večere smo preživeli ob ognju ali veliki nočni igri ter se spoznavali ob pogovorih drug z drugim.

FOTO: Katoliška mladina

Nekateri udeleženci so bili že lani na srednješolskem ali predlani na birmanskem kampu. Poslovili smo se z željo, da se še srečamo. Morda spet na poletnem kampu.

Še nekaj fotografij s poletnega kampa v spodnji fotogaleriji.

Kupi v trgovini

Teologija telesa za mlade - učbenik
Za mladino
23,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh