Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Pomagala vozniku, ki je peljal porodnico

Za vas piše:
Marko Mesojedec
Objava: 28. 08. 2021 / 09:19
Oznake: Starši
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 28.08.2021 / 09:30
Ustavi predvajanje Nalaganje
Pomagala vozniku, ki je peljal porodnico
Policista sta nekaj dni pozneje v porodnišnici obiskala mamico in dojenčka. FOTO: Generalna policijska uprava

Pomagala vozniku, ki je peljal porodnico

Policisti se na terenu srečujejo z različnimi situacijami. Pred dnevi sta policist in policistka Specializirane enote avtocestne policije Ljubljana sodelovala pri nekoliko drugačnem primeru, ki pa ni tako redek.

Kot so zapisali na Generalni policijski upravi, je do patrulje pripeljal voznik osebnega vozila in povedal, da partnerica v njegovem vozilu že rojeva, zato morata nujno do porodnišnice v Postojno.

Policista zagotovila koridor

V času omenjenega dogodka je bila avtocesta v smeri Postojne na obeh prometnih pasovih zelo obremenjena, zato sta z uporabo »zvočnih in svetlobnih znakov zapeljala v smeri Postojne in z zagotavljanjem t. i. koridorja vozniku oziroma partnerju rojevajoče partnerice, ki je sledil vozilu policije, omogočila, da je partnerica varno in hitro prispela v postojnsko porodnišnico.«

Obisk v porodnišnici

»Nekaj dni pozneje smo dojenčka in mamico obiskali v porodnišnici, ji prinesli šopek rož in policijskega medvedka za malega Nika, ki je pohitel na svet. Kot so dejali zdravniki, je bilo policijsko spremstvo nujno, saj se je porod že dejansko začel, ko sta s partnerjem obtičala v prometni gneči. S policijskim spremstvom sta se lahko varno in pravočasno prebila skozi gnečo, kar sicer ne bi bilo mogoče,« zadovoljno pravijo na GPU. Policista sta vesela, da sta lahko pomagala in se veselita z mamico in Nikom.

Kupi v trgovini

Še vedno se ljubiva
Medosebni odnosi
24,99€
Nalaganje
Nazaj na vrh