Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Pravila tednika Družina ob predvolilni kampanji

Za vas piše:
Boštjan Debevec
Objava: 02. 03. 2022 / 14:08
Oznake: Politika, Slovenija
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 02.03.2022 / 14:49
Ustavi predvajanje Nalaganje
Pravila tednika Družina ob predvolilni kampanji
V Družini lahko stališča predstavijo kandidati, ki ne nasprotujejo nauku katoliške Cerkve. FOTO: Tatjana Splichal

Pravila tednika Družina ob predvolilni kampanji

Na podlagi določil Zakona o volilni in referendumski kampanji objavljamo pravila za kampanjo ob volitvah poslancev Državnega zbora, 24. aprila 2022.

Tednik Družina bo v časopisu kakor tudi na spletnih straneh spremljal predvolilno dogajanje tako in toliko, kolikor je to v skladu z našim temeljnim poslanstvom. Uredništvo si pridržuje pravico, da glede na zavezanost katoliškemu družbenemu nauku presodi, ali je neko sporočilo primerno za objavo v katoliškem tedniku ali na naši spletni strani.

V času kampanje lahko na naših časopisnih in spletnih straneh predstavijo svoja stališča tisti kandidati, ki v svojih programih in nastopih posredno ali neposredno ne nasprotujejo nauku katoliške Cerkve in z njim povezanim krščanskim vrednotam.

Tisti kandidati ali politične stranke, ki jih predlagajo, ki v svojih programih in nastopih ne nasprotujejo nauku katoliške Cerkve in krščanskim vrednotam, lahko naročijo plačljive oglase, ki se zaračunavajo po veljavnem ceniku za oglaševanje. Uredništvo si pridržuje pravico, da ne objavi oglasa, ki je v nasprotju z naravnanostjo tednika Družina ali naukom Cerkve.

Boštjan Debevec, odgovorni urednik

Kupi v trgovini

Izpostavljeno
Lambert Ehrlich - Prerok slovenskega naroda
Zgodovina
42,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh