Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Predstavitev knjige Živeti z etiko

Za vas piše:
K. C.
Objava: 04. 03. 2015 / 08:48
Oznake: Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:23
Ustavi predvajanje Nalaganje

Predstavitev knjige Živeti z etiko

Inštitut za etiko in vrednote Jože Trontelj je v spomin na svojega soustanovitelja in predsednika akad. dr. Jožeta Trontlja izdal knjigo, Živeti z etiko.

Inštitut za etiko in vrednote Jože Trontelj je v spomin na svojega soustanovitelja in predsednika akad. dr. Jožeta Trontlja izdal knjigo, Živeti z etiko, v kateri so zbrane njegove dragocene misli in zapisi, ki obravnavajo etiko in vrednote.

Predstavitev knjige bo v torek, 10. marca 2015 ob 18. uri, v knjigarni Konzorcij v Ljubljani. Na okrogli mizi bodo o etiki in Trontlju spregovorili dr. Božidar Voljč, prof. dr. Janek Musek, prof. ddr. Barica Marentič Požarnik in akad. Andrej Jemec. Pogovor bo vodila Alenka Puhar.

Jože Trontelj je eden najuglednejših znanstvenikov in strokovnjakov za etiko v svetu. V knjigi Živeti z etiko so zapisana besedila, namenjena razmišljanjem o etiki in vrednotah in večinoma še niso bila objavljena v takšni obliki. Zbrali so jih sodelavci Inštituta in tako pripomogli, da bo Trontljeva misel dosegla bralce v urejeni in celostni obliki.

Izdana knjiga je enkratna zapuščina, ki jo je treba ohranjati kot kažipot v zaželeno prihodnost sveta, človeštva in naše domovine.

Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh