Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Prevzem in blagoslov vozila GVC-1 v Komnu

Za vas piše:
Marko Aadamič
Objava: 29. 06. 2022 / 11:57
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 29.06.2022 / 12:06
Ustavi predvajanje Nalaganje
Prevzem in blagoslov vozila GVC-1 v Komnu
FOTO: Marko Adamič

Prevzem in blagoslov vozila GVC-1 v Komnu

V soboto, 18. junija, je v Komnu v sklopu občinskega praznika Občine Komen potekala krajša slovesnost ob prevzemu obnovljenega gasilskega vozila z novo nadgradnjo GVC-1.

Slovesnosti so se udeležili župan Občine Komen Erik Modic ter ostali visoki gostje, Prostovoljna gasilska društva Kraške gasilske zveze in pobrateno PGD Zgornja Kungota, donatorji in sponzorji, ter članice in člani PGD Komen in drugi prisotni.

Ob tej priložnosti je zbrane najprej nagovoril predsednik PGD Komen, nato pa še župan Erik Modic. Temu je sledil slavnostni prevzem vozila. Pri tem je župan ključe vozila, ki mu jih je izročil mladinec Aljaž Rogelja, predal poveljniku Blažu Rogelji, ta pa prvemu vozniku vozila Gašperju Trobcu. Zavedamo se, da pri svojem delu potrebujemo tudi božji blagoslov. Prošnji za blagoslov novega vozila se je z veseljem odzval tudi komenski župnik gospod Marjan Jakopič, ki je opravil obred blagoslova, za kar se mu iz srca zahvaljujemo.

Za kulturni program sta poskrbela kvartet trobil Pihalnega orkestra Komen in gasilec Pepi, slovesnost pa je povezoval Urban Masič.


Nalaganje
Nazaj na vrh