Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje
Duhovnost

365 dni z Božjo besedo

Misli in spodbude ob Svetem pismu

Duhovnost

365 dni z Božjo besedo

Misli in spodbude ob Svetem pismu

Kratek odlomek iz evangelijev po izboru Martina Goloba za vsak dan v letu in njegove spodbude k branju Svetega pisma. Več
29,90€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
365 dni z Božjo besedo
365 dni z Božjo besedo
29,90€

Lastnosti

Koda: 9789610410775
Avtor: Martin Golob
Založba: Družina
Število strani: 416
Vezava: mehka
Mere: 140 x 210 mm
ISBN: 978-961-04-1077-5

O izdelku

Ena najpomembnejših nalog duhovnika je oznanjevanje Božje besede. V tej knjigi Martin Golob ni zbral razlag posameznih evangeljskih odlomkov, pač pa nam izbira utrinke iz Jezusovega življenja za vsak dan v letu in jih pospremi s kratko mislijo, duhovno spodbudo, premislekom o tem, kako dragoceni smo v Božjih očeh …

Knjiga, ki jo držite v rokah, ima en sam cilj: približati Božjo besedo v vsakdanjem življenju. Spodbuditi življenje iz Božje besede. Hvala za zaupanje, da vam smem spregovoriti preko knjige. Bom pa zelo vesel, če boste zame kaj zmolili in me na ta način podprli v mojem življenju in poslanstvu. (Martin Golob)

Martin Golob je katoliški duhovnik mlajše generacije, ki tudi prek spleta preprosto in prisrčno nagovarja številne sledilce ter prinaša veselo oznanilo v živahen medijski svet. Njegovo pričevanje z naslovom Na spletni prižnici, ki ga je pripravil skupaj z Lojzetom Grčmanom, novinarjem portala Aleteia, je bliskovito postalo ena največjih slovenskih knjižnih uspešnic in se na številnih predstavitvah dotaknilo več tisoč ljudi. Nova knjiga prinaša za vsak dan v letu kratek odlomek iz evangelijev po Martinovem izboru in njegove spodbude k branju Svetega pisma.


Odlomek iz knjige:

Zelo me navdihuje, ko slišim, da je Marija vse besede, ki jih je slišala, premišljevala v svojem srcu. Kako čudovit zgled Device Marije! Ona nosi v sebi Božjo besedo. Premišljuje o njej, jo premleva v svojem srcu, jo gnete kakor testo. In takrat lahko beseda pride tudi v našo kri, v naše srce. Kako zelo spodbudno je današnje Božje sporočilo. V tem letu si želim večkrat vzeti v roke Sveto pismo, ga premišljevati, brati in spoznavati novorojenega Odrešenika, ki nam po Svetem pismu govori, sporoča, spreobrača, nagovarja, napolnjuje ter daje upanje in smisel našemu bivanju.

Podobni izdelek

Novo
Izpostavljeno
Na spletni prižnici
Pričevanja
22,90€
Novo
Sveto pismo (Stara in Nova zaveza) - NOV PREVOD
Sveto pismo
55,00€

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Povezani članki

Nazaj na vrh