Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Martin Golob razkril: Cene Prevc se pripravlja na novo, »zelo lepo pot«

Janez Porenta
Za vas piše:
Janez Porenta
Objava: 15. 04. 2024 / 07:38
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 15.04.2024 / 09:41
Ustavi predvajanje Nalaganje
Martin Golob razkril: Cene Prevc se pripravlja na novo, »zelo lepo pot«
Veselo srečanje Ceneta Prevca in Martina Goloba v Grosupljem. FOTO: FB Martin Golob

Martin Golob razkril: Cene Prevc se pripravlja na novo, »zelo lepo pot«

Le nekaj dni po tem, ko je priljubljeni grosupeljski župnik Martin Golob tudi uradno predstavil svoje novo knjižno delo, »365 dni z Božjo besedo«, je en izvod knjige že dobil prav posebnega lastnika.

Pri Martinu Golobu se je namreč minulo soboto ustavil nekdanji vrhunski smučarski skakalec Cene Prevc, ki je bil pred letom dni v Planici prvi iz najbolj skakalne družine na svetu, ki je smuči za vselej postavil v kot (leto pozneje mu je sledil starejši brat Peter) in se podal novim življenjskim izzivom naproti.

Knjigi in penina

Kot je razvidno s fotografije, ki jo je Golob objavil na družbenem omrežju, je Cenetu ob obisku podaril knjigi, izdani pri Založbi Družina – veliko prodajno uspešnico Na spletni prižnici in pravkar izdano 365 dni z Božjo besedo, hkrati pa še vrhunsko penino Zemono Rose slovenskega kuharskega šefa Tomaža Kavčiča.


Modra frankinja

Cene je sicer – kot zaprisežen ljubitelj rdečih vin – v začetku lanskega leta v sodelovanju z največjo belokranjsko kletjo, Vinsko kletjo Metliko, predstavil posebno modro frankinjo z njegovim imenom in »s popolnoma samosvojim, edinstvenim slogom, kakor je tudi Cene«, namenjeno tistim, ki ne izberejo vsake, marveč zlasti izbrane buteljke vina.

Priprave na zelo lepo pot

Golob je ob robu fotografije na družbenem omrežju pripisal: »Cene me je danes obiskal po naključju. Bo verjetno kmalu sam povedal, na kaj se pripravlja. Na zelo lepo pot … blagoslova!« S tem je nakazal, da je Cene, ki je pred mesecem dni dopolnil 28 let, očitno pred pomembno prelomnico v zasebnem življenju.

Gostinec

Sicer pa se je srebrni olimpijec, ki je na tekmah svetovnega pokala šestkrat stal na zmagovalnem odru, po koncu športne kariere podal v povsem drugačne vode. Trenutno je v fazi popolne prenove škofjeloškega gostinskega bisera, kavarne in slaščičarne Pr Homan, ki bo vrata ponovno odprla do začetka poletja.

Nalaganje
Nazaj na vrh