Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Preživite poletje z Božjo besedo

Za vas piše:
Tereza Mohar
Objava: 13. 06. 2022 / 17:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 13.06.2022 / 16:14
Ustavi predvajanje Nalaganje
Preživite poletje z Božjo besedo
»Preživite poletje v najboljši družbi, v družbi Božje besede!« FOTO: Pexels

Preživite poletje z Božjo besedo

Ustvarjalci Svetopisemske družbe Slovenije ne počivajo. Tudi letos so za vas pripravili dve odlični priložnosti, da bodo vaši poletni dnevi bolj duhovno poglobljeni.

Na poti z Lukom 

Organizatorji vas vabijo, da to poletje vsak dan prisluhnete novi zgodbi iz Lukovega evangelija in kasneje iz njegovih Apostolskih del. Spremljali vas bodo kratki animirani videi iz Projekta Sveto pismo (Bible project), možnost lastnih zapiskov ter sodelovanje drugih udeležencev. 

Vsem prijavljenim na akcijo (ki je brezplačna) bodo vsak dan od 15. junija do 31. avgusta po e-pošti poslali odlomek v pisni in avdio obliki. Več napotkov o tem, kako se odpraviti na pot z evangelistom Lukom najdete na tej povezavi

Tvoja beseda je svetilka mojim nogam, luč moji stezi. (Ps 119,105)

Bralni načrti za poletne dni 

Če pa si želite brati svetopisemske odlomke po tematikah skupaj z razmišljanji, vam organizatorji priporočajo priljubljene bralne načrte v aplikaciji YouVersion (Sveto pismo). Na tej povezavi boste našli različne bralne namige: črpali boste lahko tolažbo iz Božje besede, se z Božjo besedo odpravili v hribe ali na morje, obnovili vaše medsebojne odnose … 

Organizatorji akcije pa niso pozabili niti na tiste, ki bodo vroče poletne dni preživljali v službi. Za vsakogar se torej najde nekaj, saj je Božja beseda dostopna vedno in povsod! 

Nalaganje
Nazaj na vrh