Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Pričakovanje novega leta v Stični in v Assisiju

Objava: 31. 12. 2009 / 09:50
Oznake: Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:08
Ustavi predvajanje Nalaganje

Pričakovanje novega leta v Stični in v Assisiju

Tako cistercijani v Stični kot bratje frančiškani v Assisiju vabijo na molitveno srečanje na zadnji dan iztekajočega se leta

Cistercijani prijazno vabijo, da se jim za silvestrovo, 31. decembra, ob 20. uri, pridružite na molitvenem srečanju v stiškem samostanu, ki ga bodo namenili za uspeh slovenskega evharističnega kongresa. Blagoslovili in pokadili bodo jaslice in dom duhovnih vaj, molili več rožnih vencev pred Najsvetejšim, poslušali evharistični nagovor, prepevali evharistične pesmi in nato sodelovali pri polnočni mašni daritvi ter tako dočakali novo leto.

Po polnočnici boste skupaj z redovnimi brati pokusili jedi, ki jih boste prinesli s seboj, in pred začetkom oddali v jedilnici. Srečanje bodo sklenili s srečelovom, katerega izkupiček bo namenjen TV Exodus.

Več kot 1700 mladih pa se bo v četrtek, na zadnji dan iztekajočega se leta, zbralo v italijanskem Assisiju, kjer bodo novo leto 2010 pričakali na nekoliko drugačen način: daleč vstran od pretiranih zabav ter blizu bratskemu in preprostemu deljenju.

Mlade bodo gostili bratje frančiškani, in sicer v baziliki svete Marije Angelske v Assisiju, rojstnem kraju svetega Frančiška Asiškega. Tema dogodka bo ‘Imaš trenutek časa za Boga?’

Kupi v trgovini

Izpostavljeno
Pot v samoslovenstvo
Zgodovina
39,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh