Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Pričevanje dekleta s fotografije

Za vas piše:
Lucija
Objava: 29. 08. 2011 / 12:50
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:10
Ustavi predvajanje Nalaganje

Pričevanje dekleta s fotografije

Na demonstracijah v Madridu med svetovnim dnem mladih je nastala pretresljiva fotografija dekleta, ki brani svojo vero. Ustvarjalci SDM so dekle našli in ta je pod fotografijo zapisala svoje občutke ob tem dogodku.

Na demonstracijah v Madridu med svetovnim dnem mladih je nastala pretresljiva fotografija dekleta, ki poljublja križec, ko nanjo kriči besni protestnik. Snovalci svetovnega dneva mladih v Madridu so iskali dekle na fotografiji, ki je obkrožila svetovni splet. Že po tednu dni se je dekle javilo. Takole je zapisala: "Živijo, sem Marcela Torres iz Guadalajara Jalisco v Mehiki in sem dekle na tej sliki. Ne najdem besed s katerimi bi se Bogu zahvalila za to neverjetno priložnost, da sem smela biti na trgu Sol, kjer sem lahko pokazala vse, česar sem se naučila v svoji družini: svojo vero, svoje prepričanje in svoje zaupanje v Boga.

Z vsem srcem sem postavila v bran svoji veri in papežu. To je nekaj, kar počnem vsak dan, nikoli pa si nisem mislila, da jo bom morala izražati na tak način. Hvala vsem za vaše molitve in besede podpore. Vem, da nisem bila sama. Poleg mene je bilo tam še veliko mladih, redovnic in duhovnikov, ki so srčno in pogumno pričevali z istim namenom. Še posebej bi se zahvalila prijateljici Miriam, ki je bila z menoj ob izbruhu demonstracij z enako jasno izraženo vero.

Vsi ste v mojih molitvah in z veseljem pričujem o tej izkušnji, ki je zaznamovala življenja tolikih katoličanov po svetu."

Kupi v trgovini

Življenjske težave
Drugi priročniki
4,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh