Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Pričuj o veri in #deliJezusa

Za vas piše:
Katja Cingerle
Objava: 27. 01. 2016 / 10:50
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:27
Ustavi predvajanje Nalaganje
Pričuj o veri in #deliJezusa

Pričuj o veri in #deliJezusa

Zavod Pridi.com vabi k ogledu videov #deli Jezusa. Slogan letošnje akcije bo »Čuj z menoj«, glavna tema pa usmiljenje.
»V letošnjem postnem času imaš novo priložnost, da se odločiš za pravo pot, ki vodi k Jezusu – pot molitve, odpovedi, posta, svete evharistije, pot veselja. Izkoristi to priložnost in letošnji post nameni temu, da Jezusa še bolj spoznaš in se Mu približaš.« Tako Zavod Pridi.com vabi k ogledu videov #deli Jezusa. Slogan letošnje akcije bo »Čuj z menoj«, glavna tema govorcev pa usmiljenje.

Projekt se bo začel na pepelnično sredo, 10. februarja, končal pa na velikonočni ponedeljek, 28. marca, novi videi bodo objavljeni še na belo nedeljo, 3. aprila. Projektu se lahko pridružite na spletni strani www.pridi.com, facebooku ali youtubu, kjer poiščete #deliJezusa in si ogledate kratek filmček. Vsak dan bo gledalce nagovoril znani Slovenec, ki bo delil svojo izkušnjo vere v Jezusa in ob tem povabil, da vsak razmisli in pričuje o svoji veri. Projekt #deliJezusa boste lahko spremljali tudi na televiziji Exodus, vsak dan posta ob 7., 13., 19. in 1. uri.

#deliJezusa je projekt, s katerim želi Zavod Pridi.com odgovoriti na klic k novi evangelizaciji na Slovenskem. Njegov osnovni namen je spodbuditi kristjane, da bi v svojem lastnem okolju delili svojo izkušnjo vere v Jezusa, Namenjen pa je tudi tistim, ki Jezusa še ne poznajo. Lani v postnem času ga je Zavod Pridi.com organiziral prvič in hitro je požel veliko zanimanja. Kratke videe, dosegljive na spletni strani www.pridi.com, si je vsak dan ogledalo več tisoč ljudi.





Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh