Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Pridružite se postni akciji #deliJezusa [VIDEO]

Za vas piše:
T. M.
Objava: 28. 02. 2022 / 10:27
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 28.02.2022 / 10:32
Ustavi predvajanje Nalaganje
Pridružite se postni akciji #deliJezusa [VIDEO]
FOTO: Postna akcija #deliJezusa

Pridružite se postni akciji #deliJezusa [VIDEO]

Z občutkom osamljenosti se je verjetno v zadnjih dveh letih srečal skoraj vsakdo. Pa vendar, ali sem zares sploh kdaj sam? Tudi če občutim osamljenost, ali to pomeni, da zares ni nikogar ob meni?

V letošnji postni akciji z naslovom Nikoli sam vas želi ekipa #deliJezusa prek 12 pričevanj spomniti na Božjo obljubo, da nismo in da nikoli ne bomo zares sami.

Glavni namen projekta #deliJezusa je, prek sodobnih medijev spodbuditi kristjane, da bi s pričevanjem svoje vere prebujali vero v drugih.

Vabijo vas, da se v letošnjem postu vprašate: Kje vse je Bog že bil z vami? Na kakšen način doživite in se zavedate Njegove bližine?

Predstavitveni video, ki ga je pripravil duhovnik Tine Povirk, si lahko ogledate na spodnji povezavi. 


Povabljeni ste, da se skupaj z organizatorji podate na to pot skozi post. Prisluhnite pričevanjem ob ponedeljkih in sredah, ob petkih pa premišljevanju križevega pota pred Najsvetejšim, v katerem nam Jezus zagotavlja svojo prisotnost. 

S postno akcijo, ki jo lahko spremljate na uradni spletni strani, Facebooku, Instagramu, Twitterju, YouTubu, Exodus TV, bodo pričeli v ponedeljek, 7. marca. 

Kupi v trgovini

Novo
Klic
Za mladino
24,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh