Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

'Rad imam ponedeljek'

Objava: 19. 05. 2009 / 08:07
Oznake: Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:08
Ustavi predvajanje Nalaganje

'Rad imam ponedeljek'

Nocoj pogovor z avtorjem Johnom D. Beckettom

Pri Celjski Mohorjevi družbi je izšla knjiga ameriškega poslovneža Johna D. Becketta z naslovom 'Rad imam ponedeljek', v kateri avtor bralcu preko lastnih izkušenj s skoraj štirimi desetletji v svetu dela pomaga odkriti, kako pomembno je v praksi, da se v poslovanju in drugem početju ravnamo po temeljnih vrednotah. Knjiga je izšla v prevodu Jožeta Stabeja, slovenščina pa je že petnajsti jezik, preko katerega avtor utrjuje svoje sporočilo o večno veljavnih človeških vrednotah.

John D. Beckett je dolgoletni predsednik korporacije Beckett iz Ohia, ki sodi med največje svetovne proizvajalce ogrevalnih sistemov. S svojo življenjsko zgodbo dokazuje, da je v nenehni, za poslovni svet značilni tekmi mogoče dosegati odlične uspehe in hkrati ohraniti svojo dušo. Beckett je tudi član mnogih ameriških in svetovnih združenj, ki zahteve poslovnega žvljenja združujejo z osebnim (tudi verskim) prepričanjem, da poštenost slej ko prej obrodi sadove.

John D. Beckett s soprogo Wendy živi v Ohiu, ZDA. Beckettova sta starša šestih otrok in ponosna stara starša petnajstih vnukov.

Ob izidu slovenskega prevoda je avtor te dni na obisku v Sloveniji.

Nocoj ob 18. uri bo priložnost za srečanje z njim v Modrem salonu hotela Union na Miklošičevi 1 v Ljubljani.

Kupi v trgovini

Izpostavljeno
Pot v samoslovenstvo
Zgodovina
39,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh