Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Radio Ognjišče praznovanje »polnoletnosti« zaključilo z gala koncertom

Za vas piše:
D. O.
Objava: 19. 11. 2012 / 10:49
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:11
Ustavi predvajanje Nalaganje

Radio Ognjišče praznovanje »polnoletnosti« zaključilo z gala koncertom

Radio Ognjišče, ki letos praznuje 18. obletnico neprekinjenega oddajanja, je včeraj v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma priredilo gala koncert.

Praznovanje »polnoletnosti«, kot so sami poimenovali 18. obletnico delovanja, so začeli z 18 presenečenji, ki so jih na domiselne načine izvedli na terenu, zadnji v vrsti dogodkov pa je bil gala koncert v Gallusovi dvorani.

»Koncert je presenečenje in darilo našemu direktorju msgr. Francu Boletu, ki je letos praznoval 80-letnico,« so zapisali na svoji spletni strani. Dvorano so napolnili do zadnjega kotička, presenečenje oziroma zanimivost pa je bila organizacija glasbenih točk, ki so jih vse odpeli sodelavci Radia Ognjišče.

Koncert je presenečenje tudi zato, ker so vse glasbene točke pripravili in odpeli sodelavci Radia Ognjišče. Ker pa letos mineva tudi 50 let od Slovenske popevke so v Gallusovi dvorani odmevale zimzelene popevke.

Scenarij letošnjega dogajanja sta pripravila dramski igralec Gregor Čušin ter glavni in odgovorni urednik radia Ognjišče msgr. Franci Trstenjak.

Radio Ognjišče je 5. Junija 1994 ustanovilo Tiskovno društvo Ognjišče, z neprekinjenim oddajanjem po vsej državi pa so pričeli 28. novembra 1994 v kleti Zavoda sv. Stanislava v Šentvidu nad Ljubljano, kjer imajo prostore še danes.


Foto: Tatjana Splichal

Kupi v trgovini

Potovanje duše k Bogu
Filozofija in esejistika
5,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh