Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Recept

Za vas piše:
s. Bernarda Gostečnik
Objava: 21. 06. 2023 / 08:48
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 21.06.2023 / 09:05
Recept
FOTO: s. Bernarda Gostečnik

Recept

Preslaninjena govedina

Potolčen kos mesa, ki je brez kožic in žil, posoli, popopraj in v smeri vlaken enakomerno po vsem kosu pretakni z na rezance narezano slanino in korenčkom. Meso okrog in okrog opeci v vroči maščobi, prilij nekaj žlic vode, dodaj še vse ostanke slanine, narezan korenček, čebulo in česen. Meso duši do mehkega, potem ga preloži v drugo posodo. Zelenjavo piriraj, vlij podmet iz moke in smetane in premešaj. Ko nekaj časa vre, omako precedi. Meso razreži in zloži na krožnik ter podlij z omako.

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh