Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Roglič, Pogačar in družba: tekmeci na cesti, prijatelji v dobrodelnosti

Za vas piše:
M.M.Š.
Objava: 17. 08. 2023 / 10:30
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 17.08.2023 / 11:22
Ustavi predvajanje Nalaganje
Roglič, Pogačar in družba: tekmeci na cesti, prijatelji v dobrodelnosti
V dobrodelni akciji so se povezali Primož Roglič, Tadej Pogačar, Matej Mohorič, Luka Mezgec, Jan Tratnik, Domen Novak in Matevž Govekar. FOTO: primozroglic.com

Roglič, Pogačar in družba: tekmeci na cesti, prijatelji v dobrodelnosti

Sedem vrhunskih slovenskih kolesarjev, ki nastopajo v svetovni seriji, bo z dražbo svojih dresov pomagalo žrtvam poplav, ki so v začetku letošnjega avgusta prizadele velik del Slovenije.

V dobrodelni akciji so se povezali Primož Roglič, Tadej Pogačar, Matej Mohorič, Luka Mezgec, Jan Tratnik, Domen Novak in Matevž Govekar. Kot so sporočili prek družbenih omrežij, bodo z dražbo svojih podpisanih dresov pomagali žrtvam poplav. Plemenito gesto je s pomočjo svoje fundacije na spletni strani zagnal dražbo Primož Roglič, napovedali pa so jo v simpatičnem video posnetku z močnim sporočilom:

 

»Draga Slovenija, čas je, da stopimo skupaj, za pomoč, za žrtve katastrofalnih poplav. Tadej, Matej, Primož, Luka, Matevž, Jan, Domen. Sedem kolesarjev v svetovni seriji, sedem podpisanih dresov, ena licitacija. Pokažimo, da smo veliki. Vsi za enega, eden za vse. S srcem za Slovenijo,« naši kolesarji sporočajo v videoposnetku, ki je včeraj zaokrožil po družbenih omrežjih, in sporočilo predstavijo tudi v angleškem jeziku. V dražbi kolesarskih dresov lahko sodelujete na spletni strani Primoža Rogliča.

Prizadetim v nedavnih poplavah sta med kolesarji doslej že priskočila na pomoč Matej Mohorič in Tadej Pogačar.

Prizadetim v nedavnih poplavah sta med kolesarji doslej že priskočila na pomoč Mohorič in Pogačar. Matej je celotno denarno nagrado v višini 24.495 evrov, ki jo je z zmago osvojil na dirki po Poljski, namenil poplavljenim rojakom prek svoje fundacije, Tadej pa je napovedal, da bo prihodnji teden na Kongresnem trgu za vsak selfi z navijači prispeval po 10 evrov in zbrano vsoto dodal začetni donaciji v višini 10.000 evrov.

Nalaganje
Nazaj na vrh