Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Romanje uslužbencev Družine s kolesi na Brezje

Jože Pavlič
Za vas piše:
Jože Pavlič
Objava: 19. 07. 2013 / 11:33
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:12
Ustavi predvajanje Nalaganje
Romanje uslužbencev Družine s kolesi na Brezje

Romanje uslužbencev Družine s kolesi na Brezje

Danes, ob 13.30, je z dvorišča stavbe na Krekovem trgu 1 v Ljubljani, v kateri domuje tudi Družina, s kolesi krenila proti Brezjam skupina enajstih uslužbencev Družine.



Danes, ob 13.30, je z dvorišča stavbe na Krekovem trgu 1 v Ljubljani, v kateri domuje tudi Družina, krenila proti Brezjam skupina enajstih uslužbencev Družine. Ne z avtobusom, osebnimi avtomobili ali peš, kot običajno romajo romarji, marveč s kolesi. Na Brezjah jim bo ob 17. uri maševal in jih pozdravil odgovorni urednik Družine mons. Franci Petrič. Ob direktorju Tonetu kolesarijo še Bogomir, Mojca, Ksenja, Benjamin, Tadej, Bernarda, Zorica, Primož in Andrej. Romarje spremlja, če bo kdo omagal ali v vročem popoldnevu potreboval okrepčilo, spremljevalno vozilo.

Pri maši se bodo »kolesarjem« pridružili tudi drugi člani Družine, toplo pa ste k njej povabljeni tudi vi, bralci našega tednika; posebej tisti, ki ste na Brezje že romali s kolesom.

Naši vneti kolesarji bodo s poganjanjem pedal in udeležbo pri maši na Brezjah opravili šele pol poti, resda najpomembnejše; čaka jih namreč še vrnitev v Ljubljano.

Za romanje na Brezje in vožnjo proti Ljubljani so izbrali primerne stranske ceste in poti, spotoma pa se jim nudi pogled na gorenjske vršace in žitna polja pod njimi, vožnja skozi stare gorenjske vasi in mesta, enkratno gorenjsko krajino v najbolj vročem mesecu leta.

Vsem udeležencem romanja želimo preostali člani uredništva, uprave in drugih oddelkov Družine srečno vožnjo in vrnitev, zlasti pa lepe trenutke v molitveni zbranosti in druženju pri Kraljici Slovencev.









Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh