Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

S. Cristina srečala papeža Frančiška

Za vas piše:
Mojca M. Štefanič
Objava: 11. 12. 2014 / 06:55
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:21
Ustavi predvajanje Nalaganje

S. Cristina srečala papeža Frančiška

Italijanski »pojoči redovnici« se je izpolnila velika želja.

Molitve s. Cristine so bile uslišane.

Italijanska redovnica, ki je v letošnjem letu s svojim mogočnim glasom in energičnim nastopom na italijanski oddaji za iskanje talentov porušila vse stereotipe, je končno dobila priložnost za srečanje z »največjo rock zvezdo v katoliški Cerkvi«, s papežem Frančiškom.



S tem so se ji izpolnile sanje, ki jih je mlada redovnica javnosti zaupala že ob svojem prvem nastopu marca letos v oddaji »The Voice« (Glas) na italijanski televiziji. Ko je sodnik s. Cristino vprašal, kaj si bodo v Vatikanu mislili o njenem prepevanju, je ta odvrnila: »Upam, da mi bo papež Frančišek zdaj telefoniral.«

Sanje so se s. Cristini izpolnile včeraj, ko se je udeležila splošne avdience na Trgu sv. Petra v Vatikanu. Po navedbah italijanske agencije ANSA se je mlada redovnica rokovala s svetim očetom in mu izročila izvod svojega prvega albuma, na katerem je tudi posnetek njenega hita »Like A Virgin«. Njeno izvedbo slovite Madonnine uspešnice si je na omrežnem portalu YouTube ogledalo že več kot 4 milijone uporabnikov.

Papež je s. Cristini namenil prijazen nasmešek.

Italijanska redovnica naj bi nastopila na božičnem koncertu, ki ga v Vatikanu prirejajo 13. decembra, skupaj z ameriško pevko Patti Smith.

Vir: www.huffingtonpost.com
Foto: splet

Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh