Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Škof Saje na obisku v DSO Črnomelj v dar dobil orehovo potico

Za vas piše:
M. M.
Objava: 20. 03. 2024 / 07:54
Oznake: Odnosi, Praznik, Škof
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 20.03.2024 / 08:06
Ustavi predvajanje Nalaganje
Škof Saje na obisku v DSO Črnomelj v dar dobil orehovo potico
Pred velikonočnimi prazniki je škof Saje z župnikom Janezom Žakljem in kaplanom Brankom Jurejevčičem obiskal DSO Črnomelj. FOTO: Spletna stran Škofije Novo mesto

Škof Saje na obisku v DSO Črnomelj v dar dobil orehovo potico

Pred dnevi je novomeški škof Andrej Saje obiskal oskrbovance v DSO Črnomelj ter jim pred prihajajočimi velikonočnimi prazniki med drugim podelil zakrament bolniškega maziljenja.

Škof Saje se je ob obisku zahvalil vodstvu doma in vsem zaposlenim, ki se trudijo prinašati tudi med oskrbovance občutek domačnosti, so zapisali na škofijski spletni strani.

Pomen duhovne oskrbe v starosti

»V teh časih potrebujemo varnost in občutek, da nekdo skrbi za nas in nas ima rad. Škof Saje se je zahvalil za odprtost doma in sprejemanje duhovne oskrbe, ki mnogim deli uteho in smisel tudi v starosti.« Novomeški škof se je prav tako zahvalil domačima duhovnikoma, župniku Janezu Žaklju in kaplanu Branku Jurejevčiču ter vsem prostovoljcem, ki jima pomagajo pri duhovni oskrbi.

FOTO: Spletna stran Škofije Novo mesto

Sladko darilo za škofa

Direktorica črnomaljskega doma starejših Valerija Lekić Poljšak se je škofu Sajetu v imenu doma zahvalila za obisk in duhovno podporo ter mu izročila orehovo potico, ki menda velja za najboljšo v Črnomlju.

Darilo v obliki sladke dobrote za škofa Sajeta. FOTO: Spletna stran Škofije Novo mesto


Kupi v trgovini

Razprodano
CD-83 Dostojanstvo starejših ljudi
Cerkveni dokumenti
2,25€
Nalaganje
Nazaj na vrh