Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Skozi postni čas s tednikom Družina

Za vas piše:
Spletno uredništvo
Objava: 24. 01. 2024 / 10:16
Oznake: Akcija, Postni čas
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 29.01.2024 / 07:46
Ustavi predvajanje Nalaganje
Skozi postni čas s tednikom Družina
Skupaj se podajmo na dragoceno pot proti velikonočnemu slavju. FOTO: Tatjana Splichal

Skozi postni čas s tednikom Družina

Postni čas se letos posebej hitro približuje. Že veste, kako ga boste preživeli, da ne bo samo zdrvel mimo? Obogatijo ga lahko skrbno pripravljene vsebine tednika Družina. Preverite, kaj prinaša posebna postna ponudba.

Postni čas je čas milosti in resnice, ki nam ga Bog podarja, da bi se osvobodili vsega, kar nas oddaljuje od njega. Skozi premišljevanje o smislu trpljenja nas pripravlja na Jezusovo smrt in vstajenje, molitev, post in dobra dela pa nam pomagajo poglabljati odnos z Bogom, bližnjim in seboj.

Veliki noči naproti z Družino

Tednik Družina vas vabi, da letošnji postni čas doživite na poseben način. V sedmih izdajah, ki vključujejo šest postnih številk ter dvojno praznično – velikonočno številko časopisa, boste lahko razmišljanja o vsakodnevnih preizkušnjah dopolnili z duhovnim branjem, ki poglablja resnico o Kristusovi daritvi na križu in njegovem vstajenju. Nova spoznanja lahko v nas obrodijo novo življenje, novo upanje.

Posebna ponudba

Pripravili smo posebno ponudbo »postne naročnine« na tednik Družina. Z naročilom prejmete šest postnih in dvojno velikonočno številko tednika Družina za samo 12 €! Redna cena vseh številk skupaj je sicer 28,80 €, kar pomeni, da prihranite več kot polovico.

Kako naročiti?

Izkoristite to edinstveno priložnost za obogateno pripravo na velikonočni čas. Zase ali za svoje bližnje naročite sedem izvodov (osem številk) tednika Družina po posebni ceni 12 €. Kliknite TUKAJ ali pokličite na telefonsko številko 01 360 28 28.

Želimo vam blagoslovljen in milosten postni čas!

Nalaganje
Nazaj na vrh