Zapri
Iskanje

Slovenski vinarji se predstavljajo v Šanghaju

Za vas piše:
M. M.
Objava: 10. 11. 2021 / 07:40
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 10.11.2021 / 07:46
Ustavi predvajanje Ustavi predvajanje

Slovenski vinarji se predstavljajo v Šanghaju

Slovenski vinarji se predstavljajo v Šanghaju
Slovenski paviljon v Šanghaju. FOTO: MKGP
V Šanghaju poteka tridnevni mednarodni sejem ProWine 2021. Na sejmu se v sodelovanju s kitajskimi zastopniki in pod okriljem slovenskega ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano predstavlja tudi več slovenskih vinarjev.

Sejem ProWine je eden pomembnejših poslovnih sejmov na področju vinarstva na azijskem trgu, namenjen pa je strokovni javnosti s področja vinarstva. Udeležujejo se ga vinski strokovnjaki, lastniki restavracij, novinarji, obstoječi in potencialni distributerji ter kupci.

Kateri vinarji so v Šanghaju?

Na sejmu sodelujejo naslednji slovenski vinarji: Klet Goriška Brda, Edi Simčič, Marjan Simčič, Ščurek, Ferdinand, Kristančič, Erzetič, Santomas, Vinakoper, Vinska klet Ptuj, Radgonske gorice, Panvita Marof in Steyer, so sporočili s kmetijskega ministrstva.

Slovenski paviljon na sejmu ProWine 2021 v Šanghaju je nastal v sodelovanju med Ministrstvom za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano RS, Konzulatom Republike Slovenije v Šanghaju in kitajskimi distributerji.

Na sejmu že tretjič

Slovenski vinarji sejmu ProWine sodelujejo tretje leto zapored, kar povečuje tako njihovo prepoznavnost kot tudi prepoznavnost Slovenije na Kitajskem, kjer so slovenska vina vedno bolj cenjena in prepoznana kot zelo kakovostna, so prepričani na ministrstvu. Slovenski vinarji se sicer na sejmu predstavljajo tudi s strokovno degustacijo »masterclass«.


Podprite Družino!

Članek, ki ga brez omejitev berete, za vas posebej ustvarja uredništvo spletnega medija Družina.

Medtem ko so članki tednika Družina, prilog in revij tudi v digitalni obliki dostopni samo naročnikom, želimo, da bi bile naše dnevne novice o družbi in Cerkvi še naprej brezplačne in prosto dostopne vsem na spletu.

Zato vas prosimo, da nas podprete z darom v sklad za razvoj.

Tako boste bistveno pripomogli, da se bo glas slovenskih katoličanov slišal tudi na spletu in preko družabnih omrežij.

Družina d.o.o., Krekov trg 1, 1000 Ljubljana
SI56 02014-0015204714, odprt pri NLB

Sklic: 00  76805Hvala že v naprej za vaš prispevek!

Uredništvo spletnega medija Družina 

Nalaganje
Nazaj na vrh